Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The world that the children make

Eftersom jag är lite smått allergisk mot kassa bilder i min egen blogg som det tyvärr blir lite för mycket av så lyckades jag dra ner Mr idag för att ta lite bättre bilder på jeansen jag bär idag- ni är redan ett gäng som undrar vad modellen heter.

Dom kommer från Tiger och modellen heter Slender och färgen heter Puppy. I dessa jeans har jag storlek 26/34 då dom är väldigt små i storleken och varför jag tog 34 på längden minns jag inte, jag brukar vanligtvis ha 32. HÄR är den enda sidan jag hittar dom på just nu. Jag gillar dom för att dom är låga och har bra passform, hålet på knät var inte där när jag köpte dom utan har gått sönder but i like it..

// My jeans today is from Tiger of Sweden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Heej ville bara kika in och ge dig en komplimang på att du alltid ser så fräsch ut! Gillar verkligen din stil för den är inte alls avancerad utan vääldigt enkel men så himla stilren!

  Tack för din inspiration 🙂

  Shkurte 2013-02-27 10:25:43 http://Www.shkuurt.blogg.se
  Svara
 • Hej Sanne!
  Vet du om dessa skor kommer att finnas på Nelly High Heels i Kalmar imorgon? Såg att dem 100 första fick varsit par skor.

  http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nly-shoes-427/lillie-428418-14/

  Sandra 2013-02-26 18:50:25
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind