Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Breathe me.

Ett hett tips till alla er där ute! Jag hittade dessa grymma Yogavideos på min vän Michaelas blogg och provade några av dom igår morse. Igår körde jag video 1,2,3 och jag kände mig redan på den första videon extremt osmidig och stel i kroppen så det ska bli roligt att fortsätta med detta och förhoppningsgvis se resultat här framöver. Jag lever fortfarande kvar i att jag tror att jag är jättesmidig från dansen.. Hmm.

Jag tänkte starta dagen med fyra pass idag igen innan jag hoppar in i duschen, det tar endast ca 20 minuter och en perfekt start att börja dagen på eller bara göra ett avbrott när man kommer hem från jobbet eller liknande, så himla skönt att slappna av och stretcha ut och stärka kroppen. Jag har tänkt att detta är perfekt att utföra nu när jag är borta på turné, köra lite på hotellrummet för att kicka igång kroppen. Det lilla är bättre än inget! Mycket effektivt och bra för er som är stressade i vardagen också. I eftermiddag ska jag sätta Mr på det här, han behöver mjukas upp lite det där muskelpaketet.

Och det bästa av allt- det är för nybörjare, du behöver INTE ha hållit på med Yoga innan utan följ bara henne.

Hoppas ni gillar dom <3 HÄR hittar ni alla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oj, blev visst en med skitkvalité, här är den från VS sida istället 🙂 dessa tjejer alltså!! http://www.youtube.com/watch?v=NkOGY112PnM

    A 2013-02-26 13:15:11
    Svara
  • Du kanske har sett den här redan, men åh va härlig den är! VS alltså! http://www.youtube.com/watch?v=UergMqOZd_k

    A 2013-02-26 13:12:38
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson