Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Im in love with you, monday.

Är det bara jag som älskar måndagar? Jag har fått känslan av att det är en dag många inte gillar. Jag själv tycker det är en av dom bästa dagarna på veckan. Jag tycker verkligen det är skönt att styra upp inför veckan, det är ju den dagen på veckan som allt känns spännande och nytt- nya möjligheter och man har ingen aning om vad som kommer ske under veckan. U never know…

Jag har kommit på med tiden att jag verkligen uppskattar och mår bra av rutiner, jag tror det är därför jag är så into måndagar också eftersom det är dagen på veckan då man sätter igång med rutiner igen. Sover bra, äter bra, tränar, styr upp, jobbar, fixar. Det trivs jag väldigt bra med!

SÅ min morgon/förmiddag består av en massa jobb framför datorn. Bokar värdinnor, planerar mina resor denna vecka. Vi kör tre event den här veckan, ons/fre/lörd så jag flyger redan på onsdag den här veckan, lite annorlunda mot alla andra event. Men det ska bli roligt, en jäkla massa jobb och hotellfrukostar, i don’t mind.

Nu ska jag styra upp en lista med saker som måste prickas av, göra lite yoga och ta en dusch innan det vankas lunch på mitt favorit-lunch-ställe här i stan, Invito.

// Let’s start this week. Love mondays and i love routines. Im leaving for work on wednesday already, usually we do events on the weekends but this week is gonna be different but i don’t mind.. Work and hotel breakfast! =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ditt jobb verkar så otroligt skoj med massa resor och fix med nelly, är det lika skoj som det verkar ?

    Sanna 2013-02-25 19:48:27 http://moonzanna.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry