Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Release it.

Vaknade upp igår morse i Göteborg på hotellet, upptäckte att tåget gick en halvtimme senare än jag trodde. Yay! Lycka sådär på morgonkvisten, åt en frukost i lugn och ro, hoppade på tåget till Stockholm och var så exalterad över livet att jag inte kunde sova fastän jag borde däckat så fort jag satt min fot på tåget. Solen sken och jag kände att det skulle bli en grym dag!

Framme i Stockholm åkte vi direkt till Simone & Henke, styrde upp inför kvällen, jag hann även med ett glas skumpa med Sebbe & Lin (Sebbes sätt att ta en fika) Lyckades även shoppade ett par skor inför kvällen som visade sig bli anledningen till att vi gick hem ”tidigt”

Åt pizza och drack goda drinkar och strax efter rullade även Sharareh & Leo in. Vi hade aldrig träffats allihopa innan men det kändes det verkligen inte som, vi hade en riktigt soft förfest innan vi åkte ner mot Suite för att stötta Galavant. Vilken fest! Riktigt packat med folk, härliga vänner (Denise&Vanessa fick jag också träffa!!) bra stämning och kanske den bästa stämningen någonsin när dom spelade sin låt Tonight och sångerskan i låten stod på andra sidan rummet och sjöng live medan killarna lirade. Riktigt mäktigt! Dansade loss i sofforna i ett par timmar innan skorna gjorde alldeles för ont för att kunna dansa vidare i. Skiljdes åt efter en riktigt bra kväll och åt upp resterna av pizzan, hur värt när man kommer hem?

HÄR kan ni höra låten. I morgon släpps den på Spotify bland annat.

Vaknade upp oförskämt fräscha och glada. Tog en lång promenad i solen till BankOmat, åt en helt gudomlig brunch bestående av altl du kan tänka dig. Bacon, ägg, miniburgare, våfflor, pannkakor, mackor, skagenröra, frukt och lite till. Satt riktigt fint! Slutade denna söndag i Henkes & Simone soffa med Hanna & Christian som kom och joinade. Vissa tittade film och andra sov. Kvalitetstid när den är som bäst. Nu i skrivande stund sitter vi glada och fyllda med energi efter en bra helg med vänner. Snart är vi hemma och ska krypa ner i nytvättade lakan. Längtar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, vart blev det brunch? Måste ha brunchtips i Sthlm!! 🙂

  Klara 2013-02-25 08:46:18 http://klarabolmgren.devote.se
  Svara
 • Hej Sanne! Jag har följt din blogg i lite mer än två år, redan från första inlägget blev jag fångad. Jag kommer ihåg när jag ”gjorde” en bild, skrev ”JAG ÄLSKAR SANNE ALEXANDRA ANDERSSON” och du svarade. Jag var i skolan då, mitt på lektionen och såg att du kommenterade på bilden jag skrev och fick tårar i ögonen, mina vänner kollade på mig och tänkte ”WTF är det med henne?” Sen efter en stund såg jag bilden uppe på din blogg, jag kunde knappt sova den dagen, jag var överlycklig och log typ hela dagen och dagen därpå samma sak.
  Varje dag, varje timma går jag in på din blogg för att se om du lägger upp nya inlägg, när du väl lägger upp dina inlägg får jag största smilet på ansiktet, eller så blir jag ledsen och deprimerad när du brukar skriva om folk som är sjuka eller som blir kallade för fula när varenda person är vacker på sitt sätt. En del bloggar som man läser i är bara för skvaller om kändisar, eller hur de modellar. Du däremot skriver inte bara om sådant, jag lär mig nåt när jag läser din blogg. Som t.ex hur det är att vara ”fotbollsfru”, mode och mycket om hälsan och annat som händer andra i världen. Du inspirerar mig så mycket, jag vill bli som du på något sätt, så självsäker och tänker positivt som när du skulle gå och fixa körkortet, du ville inte tänka negativt, du tänkte på att ”jag ska klara det, nothing can stop me!” Jag skulle göra vad som helst för att bli så, när jag har prov i skolan tänker jag alltid, ”fan det kommer gå åt helvete!” Just för att jag vet att jag är dåligt på ämnet, men även när jag är bra på detta ämne tänker jag lite negativt, sen blir resultatet inte så bra men då får man höra att man har potential att få det högsta betyget för att man är en av de bästa i klassen på just det ämnet.
  Anyways nu rabblar jag bara upp en massa grejer, det jag egentligen ville komma fram till är du är vacker insidan och ut, du är perfekt och du är bara helt enkelt bäst, jag älskar både dig och din blogg. Tack för att du inspirerar mig och en massa andra, du är lite som Justin Bieber, du går säkert efter citatet Never Say Never, vill man något ska man göra vad som helst för att nå det. Follow your dreams and don’t let anyone stop you, det är det jag ska försöka göra. Du är bäst Sanne, vet att du kommer komma långt i framtiden, vet att du kommer ha din egna klädkollektion, du kommer bli stor och någon dag kommer jag ta på mig av dina kläder. Puss och kram vackra du! <3

  Romiyana 2013-02-24 23:38:12
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry