Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Joe & The Juice

Alltså helt ärligt! Senaste två gångerna jag flygit nu och mellanlandat på Arlanda har jag slagit mig ner på Joe & The Juice och tagit deras Tunacado macka som jag brukar be om att få lite tabasco på, har börjat gilla stark mat på senaste tiden och så deras passionsfrukt smoothie. Oh herregud. Jag åt det i söndags, jag åt det igår och jag ska banne mig tvinga dit Mr & Simone idag för lunch. SÅ gott! Ni måste prova när ni har vägarna förbi.

// Love joe & the juice. So delish!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry