Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Joe & The Juice

Alltså helt ärligt! Senaste två gångerna jag flygit nu och mellanlandat på Arlanda har jag slagit mig ner på Joe & The Juice och tagit deras Tunacado macka som jag brukar be om att få lite tabasco på, har börjat gilla stark mat på senaste tiden och så deras passionsfrukt smoothie. Oh herregud. Jag åt det i söndags, jag åt det igår och jag ska banne mig tvinga dit Mr & Simone idag för lunch. SÅ gott! Ni måste prova när ni har vägarna förbi.

// Love joe & the juice. So delish!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand