Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Keep it together

Somnade medan jag lyssnade på den här låten, det första jag gjorde i morse var att sätta på den och nu medan jag skriver har jag den på igen. SÅ fin!

Nu ska jag packa ihop det sista, jag gillar verkligen inte att packa, jag är så dålig på det! Jag har nog aldrig varit nöjd med en packning när jag öppnat väskan haha. Jag vet liksom inte vad jag gör för fel så jag kan inte lära mig av det. Jaja, allt är nog löst i alla fall. En passande klänning till ikväll fick jag precis rota fram, jag beställde två klänningar förra veckan varav en var tänkt att jag skulle ha ikväll men jag har inte fått någon avi ännu och jag måste åka till flygplatsen rätt snart så jag hinner nog inte hämta ut dom. Kanske ska åka dit och chansa på att få ut dom utan avi?

13.35 går mitt plan till Göteborg. Är riktigt pepp ikväll, jag ska få träffa min kära Evelina som ska jobba med oss ikväll. Det vankas dessutom stor middag vilket ska bli roligt. Vi ses på Push ikväll senoritas!

// Time to leave to the airport soon, my flight is in two hours. Going to Gothenburg tonite, see u at Push, it’s going down!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind