Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

What u think about me?

När jag och Mr köpte lägenhet i våras så kom smsen när någon budade på lägenheten till mig. Jag minns så väl hur vi satt på hotellrummet och jag satt lite gömt i sängen och smsade, det plingade till, jag såg förmodligen lite lurig ut och fortsatte smsa. Simon undrade vad jag pysslade med och jag förklarade glatt ”Jag budar!!” VA?! Sade han och det blev en liten uppläxning förmodligen haha. Jag tyckte jag var grym, min ”motståndare” måste tyckt att jag var livsfarlig.

Nu, ett år senare ungefär ska våra vänner kanske köpa lägenhet. Killarna är på träning och precis nyss ringde Simon ”Vad gör du? Är du med My?” Näe svarade jag. Han tror alltså att bara för att hon budar just nu är JAG inblandad. Vad tror han om mig haha.. Släpp det Mr, jag är inte inblandad!

..Däremot har jag ju gett henne lite insidetips så som att vara riktigt snabb att buda när någon budar över haha.. Jag kan det här med att kamma hem en lägenhet ska ni veta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind