Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SAT INSPO.

Velat fram och tillbaka angående vad jag ska ha på mig på releasefesten på lördag, känns för kallt för klänning utan strumpbyxor och har inga klänningar jag tycker passar till strumpbyxor så nu tror jag att jag vet vad jag ska satsa på. Inspireras av vackra Ashley Sky.

Jag tänkte svänga förbi American Apparel och inhandla deras svarta Disco Pants, satsa på någon passande topp och plocka fram mina gamla stora ringar och skyhöga klackar. Voila! Disco.

// Getting inspired from Ashley Sky. This is kinda what i wanna look like on sat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! 🙂
  Kikar in på din blogg nästan varje dag och vill börja med att tacka så mycket för en super bra blogg!! 🙂

  Jag skulle vilja ha lite råd. Jag ska med min mamma och syster till NY om några veckor och undrar vad du tycker man bara måste köpa när man är där. Typ topp 10 saker, dyra som billiga som jag inte får missa. Speciella märken osv som är billigare där eller inte finns i sve? Är tex lite sugen på att köpa den där Michael Kors väskan du har, så fin!

  Tack på förhand!

  Kram Jennifer

  Jennifer 2013-02-21 11:16:19
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson