Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Not really sure how to feel about it

Min förkylning försvinner inte, har seriöst varit förkyld av och på i tre veckor nu. Någon annan som känner igen sig? Försvinn! Var ute på en promenad i solen i morse med Ida, försöker ta det lugnt nu för att hålla mig frisk inför helgen. Jag är såå träningssugen, säkert lite extra för att jag inte får, människan.. =)

Vet ni vad? Nu ska jag och hämta ut mitt KÖRKORT. Yay! Måste skaffa en plånbok så man ser körkortet hela tiden, haha, skämt å sido men det ska faktiskt bli lite spännande. Jag ska köra dit dessutom, ensam! Första gången helt ensam, kommer känna mig som en riktig brottsling som min svägerska beskrev känslan. Men jag älskar den här känslan, kommer leva på detta ett tag!

// I have this weird cold that never goes away, been sick for 3 weeks now. Blah! Have to feel better this weekend. U know what? Now im gonna go and get my drivers license, yay. Gonna drive there myself for the first time, scary.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Va roligt! Grattis !! 😀

    josefin Lind 2013-02-20 18:01:13 http://josefinlind.spotlife.se
    Svara
  • Usch! Vet exakt hur det känns, har varit förkyld i snart 3 månader.. Hoppas du blir bättre snart!! Kram

    Evelina 2013-02-20 17:49:30
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand