Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TUE.

När man turnerar och jobbar helger är det skönt att inte ha ett heltidsjobb i veckorna. Idag har jag en slappardag, tanken är att ta en promenad, tvätta, göra inpackning och fixa lite här hemma samt jobba lite online inför kommande event.

Jag är krasslig och vågar inte träna trots att jag är precis hur sugen som helst, jag har säkert fått något virus för den här förkylningen vägrar släppa och min röst är inte ok just nu. Måste vara fit for fight till helgen, på fredag flyger jag till Göteborg för att köra event där på Push, innan dess ska vi ha en stor middag med marknadsfolk från Nelly bland annat. På lördag morgon sticker jag till Stockholm för att möta upp pojkvän och vänner, på kvällen ska vi på Galavants releasefest på Suite på Sturecompagniet. Ska bli riktigt kul. Houselovers som vi är!

Ps. Just nu lottar Galavant ut 5 biljetter till Releasefesten på Lördag, det enda ni behöver göra är att gå in på Galavants facebooksida och skriva ert namn i kommentarfältet. Inbjudan gäller dig + en vän. Kolla in tävlingen HÄR. 

// When ur on tour every weekend it’s nice to not have a full time job in the weeks. Im happy im just gonna relax today, feelin kinda sick again. Boo. Gonna do laundry, work online with the event next weekend and go for a walk. I need to be fit for fight next weekend, on friday were doing Göteborg, so excited. On sat im leaving for Stockholm, im gonna meet up with my love and friends and on sat evening we r going to Galavants release party at Suite. My god. That’s gonna be dope for sure.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne! Först måste jag säga att jag älskar din blogg, den ger mycket inspiration!
    Men till mina två frågor:
    Skulle du kunna lägga ut en länk till din spotify? Du verkar ha bra musiksmak! Och min andra fråga är om din syster har någon blogg?

    Hanna 2013-02-19 18:11:32
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson