Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIRST WEEKEND, DONE.

Första helgen på Nellyhighheelsturnén är nu över. Det har varit riktigt roliga och händelserika dagar med helt grymma människor. På denna turnén är det jag och 3 grabbar som turnerar runt, vi funkar väldigt bra ihop! =) Mycket skratt på våra resor!

Jag lämnade redan i fredags morse (känns som en evighet sedan) Åkte direkt till Nellykontoret, hade möte och kikade runt, fick all info jag behöver nu när jag jobbar för Nelly.comoch representerar dom utåt på varje event. Jättekul och givande! Hade en grym första kväll i Helsingborg. Det kändes ju helt klart att det var vår första gång, jag visste inte exakt vad som skulle riggas, visste inte exakt vad värdinnorna som jag bokar skulle göra så allt var nytt men vi kom in i det väldigt fort. I lördags kändes det dock mer naturligt och allt flöt på riktigt bra så vi är väldigt peppande på alla kommande events. För min del som host kände jag mig definitivt mer nervös i fredags än i lördags, det är alltid så med första gången. Det jobbiga med att stå framför 100 tjejer och prata i mikrofon varje kväll är ju att jag hela tiden kan göra bort mig, det finns alltid en chans men jag får en kick av att det är en utmaning och bara kör! Jag tycker verkligen det är jättekul och i lördags kändes det väldigt naturligt att ställa mig framför alla tjejer och hälsa dom välkomna och sedan under kvällen hugga tag i micken och hålla i tävlingar, kora vinnarna och önska tjejerna en trevlig kväll. Och mingla såklart! Känner att jag verkligen trivs med detta jobb och får så bra energi av att se hur kul alla tjejer har.

Igår flög jag hem och självklart var det mitt bagage som inte rullades ut på bandet, såklart. Det har aldrig hänt mig förut men någongång måste ju vara den första. Jag orkade inte bli sur eller någonting utan fyllde i alla papper, sprang in i bilen till min älskade som suttit och väntat i en timme och var glad över att vara hemma. Vi får väl se när den dyker upp.

Any ways, TACK för en grym helg alla ni som var på eventen och såklart till alla andra människor som bidragit till en grym helg. Ja och så mitt team såklart <3 Nästa helg ses vi i Göteborg!

// Had a wonderful weekend and i love my work. Next week ill see u in Gothenburg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind