Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wifi.

Detta publicerades aldrig i luften så lägger upp det nu//

Just nu sitter jag uppe i luften och skriver, wifi uppe i luften kan ju vara det bästa. Optimalt om man ska resa långt!

Mitt plan gick 06.40 i morse så klockan ringde strax efter 5, puh. Jag som inte är en morgonmänniska, alls. Somnade i alla fall sött igår kväll bredvid min fina kille. Vi firade Alla Hjärtans dag igår ändå, tanken var ju att vi skulle behöva göra det i onsdags men det löste sig med flyg idag istället, hur bra som helst. Vi lyxade till gårdagen med en sen middag och innan läggdags åt vi en massa goda chark delikatesser. Mys! Hade dock en liten stresskänsla under hela kvällen i och med att jag skulle upp tidigt, så kan det vara ibland. Alla hjärtans dag är ju inte hela världen, alla andra dagar på året känns ju minst lika viktiga. 

Nu när jag landar i Göteborg om sisådär 20 minuter ska jag direkt till Nellykontoret i Borås och ha möte inför turnén. Jag älskar Nellykontoret, så stort och fräscht. Blir inspirerad och pepp på livet bara av att kliva in där haha! Näe nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Förresten, Mr klev in genom dörren och gav mig en jättefin ros, jag blev jätteglad och satte den i vatten, några sekunder senare gick han ut genom dörren igen och kom in med en jättebukett med liljor, någon vet hur mycket jag älskar liljor! Visste ni att Sanne betyder lilja? Han kan han min fina. Så glad över att vara hans <3

// Valentines was nice as always with my love, i was a bit stressed tho since i was getting up early to catch my flight. But still we had a nice dinner and someone knows how much i love lilys.. Did u know Sanne means lilys?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry