Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helsingborg

Jag älskar Helsingborg! Vilken otroligt mysig stad. Åå! Vi bor på ett jättesoft hotell som heter Helsing. Kom fram vid 17.oo igår, riggade allting på nattklubben, styrde i ordning oss, tog en drink och sedan körde vi eventet. Ett lyckat event med en massa härliga tjejer och snygga vårskor! Kul! En av dom roligaste sakerna med hela den här turnén är ju att man träffar på så himla mycket nytt folk och får besöka massa härliga städer.

Efter eventet tog vi ett par drinkar för att fira att vi är igång! På bilden längst ner står jag i min fina Onepiece som jag visar upp, ny kort modell och så sjukt snygg färg. Jag fick lov att ta en bild för det såg så roligt ut att jag kom och gick i detta och klackar ute, lämnade eventet i detta när jag gick till hotellet för att byta om. Hej sommar! Tror att jag är utomlands haha..

Förresten, igår kväll var det en massa folk på stan för att dom hade en jättehäftig ljusshow bredvid vårt hotell. Jag stod och tittade ett tag och mitt i showen kom det ner en tjej från trappan, hon hade ingen aning om att hon krashade en show och att alla människor undrade vad hon pysslade med. Hon strök sig längs kanten och tog upp telefonen. Hon skämdes nog ganska mycket, såg så roligt ut!!

// Love Helsingborg. Staying at a really nice hotel, Helsing. Got here around five the other day, fixed everything for the event and then had a drink before we started working. It was a nice event with a lot of cute girls and hot shoes. The pic of me is me in my new onepiece im showing at the event, how cute?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Stockholm 🙂

  Jess 2013-02-17 19:17:19
  Svara
 • hej sanne
  Jag skulle verkligen vilja ha rekommendation på frisör. Vem går du till och vem kan du tipsa om att gå till’? 🙂 mvh jessica

  jessica 2013-02-17 12:42:37
  Svara
 • Vilken storlek är det på din Michael kors väska? 🙂

  Frida 2013-02-16 16:38:47
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand