Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sweetest girls.

Ni är ju bara för bra!! Jag pluggar som ett as och emellanåt trillar det in ett mail på telefonen vilket ofta visar sig vara en kommentar från bloggen där ni fyller mig med en massa bra energi, jag blir verkligen jätteglad när ni tar er tid att kommentera så fina saker, särskilt när jag själv är lite frånvarande. Ni är så fina!! Jag skulle vilja ge er alla fina läsare en stor kram! Tack för alla fina ord <3

Som sagt, körlektionerna och hetspluggningen fortsätter. Lovar att slänga upp en massa spännande inlägg snarast, har verkligen massor att visa, inspirera er med, berätta och jag vill även ha er hjälp med en grej men just nu har jag full fokus på körkortet. Jag är tillbaka väldigt snart… =) Tro mig! Ikväll kommer ett inlägg upp med mina absolut bästa skönhetstips, dom kommer verkligen från hjärtat och jag hoppas ni kommer gilla dom!

Såhär ser jag ut idag. Håret uppsatt fortfarande, vaknar på morgonen, sminkar mig, slänger upp håret, äter en macka, drar på mig uggsen och springer till körskolan. Mina dagar har varit rätt lika denna veckan men nu är det nära…. 

// U guys are just too good. Im studying all the time right now and a little now and then i recieve comments from u guys, u rock! Makes me so so happy. Ur the best, wish i could give all of u a big hug! Any ways.. it’s so close now. I need to keep driving and study, the test is really soon. Ah! Panic. Well.. Im back soon with a lot of inspo, things i need to tell u and a lot of fun posts. Promise!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lycka till! Tror att du kommer fixa det galant 🙂

    Rebecca 2013-02-13 22:19:55 http://rebeccaottvall.devote.se
    Svara
  • du är ju så vacker =) man blir alltid så glad av att läsa din blogg, kram

    hanna 2013-02-13 13:27:46
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson