Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Never ending story

Snön känns som en never ending story i år. Herregud! Men jag blir en härdad bilförare och förhoppningsvis väntar en riktigt fin sommar då också, det känns bra att ha i baktankarna. Jag pulsar omkring i min tjocka jacka och förvandlas plötsligt till flera år yngre, verkar det som..

När jag skulle ha halkan här om dagen frågade ena tjejen jag skulle köra med ”Är du också 94a?” Nej sa jag… 89a, haha. Inte bra! Simon påstår att det är jackans fel, att jag ser så mycket yngre ut den stora jackan med mina små ben och stora skor. Måste ha vår, det här funkar inte. Ja, antingen vår eller så måste jag göra något drastiskt som att klippa mig, byta klädstil eller bete mig annorlunda haha.

// Oh my god.. The snow this year seems like a never ending story. Guess im getting a better driver and also that it’s gonna be a nice summer this year, hopefully. I feel as soon as i put on my winter jacket that i look 5 years younger.. seems like it. A girl asked me last week if i was born year 94, uh no.. year 89, duh! Haha.. Need spring NOW or make a huge change like cut my hair or something. This ain’t workin.. =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hahah Gud så kul! Jag förstår hur det känns! /H

  Hanna 2013-02-11 21:16:48 http://hannaochsimone.com
  Svara
 • Snedbena får en också att se några år yngre ut. Tips!! Hehe.

  Alex 2013-02-11 20:04:42
  Svara
 • Tycker att alla ser yngre ut i vinterkläder, trots det är du snygg i luva, det är inte alla som är det 🙂 hehe..

  Alexandra 2013-02-11 19:44:22 http://alny.blogg.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry