Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Life as it is

Första körlektionen idag gick kasst och jag fick just ett mail om ett modelljobb jag inte blev bokad till. Trist! Inte en sådär jättebra start på dagen men that’s life.

En kaffe på det här och lite bra musik så ska det nog kunna bli en bra måndag ändå. Tänker köra ett svettigt pass på gymmet ikväll för att få ur mig all negativ energi känner jag, just nu är jag inte på topp direkt.

Gillar inte att starta veckor på detta sätt men det vänder och det är ju så livet ser ut. Har ju en mycket spännande vecka framför mig trots allt. Redan på onsdag kommer jag och Mr fira Valentines, vi har bestämt oss för att köpa hem massa charkisar och mysa ihop innan jag på torsdag åker till Göteborg för att sova kvar. På fredag förmiddag ska jag på möte på Nellykontoret inför turnén, det ser jag fram emot!

// This week started real bad. Got an email that i didn’t get a job i wanted and my driving today was awful. Bah.. That’s life. A coffee and some good music will do well. Gonna hit the gym tonite to get some good energy, need to sweat and take out all my anger. I don’t like starting a new week like t his. Well, i have an exciting week waiting so it’s gonna get better for sure.

Bild från en plåtning jag gjorde med filipmartin.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • det vänder ska du se..de dåliga dagarna är bara för att vi ska påminnas att njuta av de bra dagarna

    Sanna 2013-02-11 18:37:21 http://moonzanna.se
    Svara
  • Dåliga dagar suger, men ibland är det bra med lite dåliga dagar så man uppskattar dom bra mer! 🙂 Tänkte höra bara, för jag kommer ihåg ett kort från en annan Nelly turne då du har på dig ett par super läckra glittriga/svarta byxor/leggings. Jag kollade på deras sida men var inte riktigt säker på att det var dom jag hittade.. är dom glittriga på framsidan och neutrala på baksidan eller har dom kanske gått ur sortimentet? 🙂 kram

    stina 2013-02-11 15:44:43 http://stinahult.devote.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry