Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

That top.

Ni vet toppen från H&M jag skrev om ett för ett tag sedan som jag valde mellan i vit och svart? Jag klippte båda men igår invigde jag den svarta. Dom känns helt olika i stilen fastän det bara är färgen som är annorlunda.

Den vita kommer jag satsa på mer i vår/sommar tillsammans med mina beiga boots och lita somrigare plagg. Den svarta känns mycket festligare och mer exklusiv så den kommer jag nog använda mer till fest. Igår invigde jag den tillsammans med mina nya gråa jeans från H&M, svarta spetsiga klackar, päls och guldsmycken.

Ni hittar toppen HÄR.

// New in. U find the top here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jätte snygg outfit, passade dig bra 🙂 Kvinnlig och bekväm!

  Jag undrar ang din hårfärg, när slingade du dina längder senast eller gjorde din utväxt?
  Vet att du skrev innan Kap Verde att du skulle slinga det och undrade ifall du gjorde det?

  Jätte bra blogg!
  Kram

  Matilda 2013-02-11 11:02:37
  Svara
 • Hej Sanne! Jg har också köpt den toppen från h&m. Men jag undrar ifall du har något under den (den är ju rätt genomskinlig) eller om du bara kör på Svart BH!

  Älskar din blogg, du inspirerar verkligen!

  Anna.gibson 2013-02-10 21:32:11
  Svara
 • Hej sanna! Du har världens bäästa blogg! Du har super snygg kropp och jättefint utseende. Min fråga till dig är om du skulle kunna göra ett inlägg med exakt vad du äter under en dag, vad du tränar och olika ”diet tips ty” jag är just nu i en period där jag vill börja hålla koll på mig själv och bli lite fit inför sommaren, men tycker det är supersvårt hur jag ska klara det! Jag behöver hjälp och inspiration och det ger du mig alltid. Skulle bli superglad om du skulle kunna göra ett sådant inlägg. Pussar

  Hannajonsson 2013-02-10 19:56:02
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry