Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

So that's the reason

Förlåt mina trogna läsare för extremt kass uppdatering i helgen. Detta var den sista helgen här hemma med min kära + vänner för att från och med nästa helg börjar jag turnera med Nelly och kommer vara borta i nio helger. Kommer att bli en hel del resor men i och med att jag inte har ett heltidsjobb i veckorna så kommer det bli grymt! Min och Mr’s date night får bli varje onsdag i fortsättningen, man får göra det bästa utav alla situationer men samtidigt så är inte helgerna så ”heliga” för oss i vanliga fall ändå, denna helgen var han ledig från fotbollen men det händer ungefär lika ofta som jag badar isvak så jag försökte ta vara på denna helgen så gott jag kunde.

Hoppas ni förstår! Nu är jag tillbaka, more ready than ever.. =)

// Just wanted to appologize for this weekend, haven’t been updating at all. Ive been busy spending time with my boyfriend, next weekend im starting the tour with Nelly for nine weeks so i wanted to spend as much time with him as i could. Hope u understand!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry