Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Basic

Jag är urkass på att handla basplagg. Min garderob är fylld utav pastellfärgade blusar, tunna jackor/kavajer och shorts.

Igår när jag hamnade i ett shoppingstim så påminde jag mig själv om att försöka inhandla plagg jag faktiskt behöver, det vill säga plagg jag kan använda dagligen. Hittade denna fina koftan på Gina Tricot och blev jätteglad. En enkel kofta med en twist, gillar guldknapparna! Den här tror jag kommer bli en favorit i garderoben, både nu när det är kallare att ha över en tee eller skjorta men även till sommaren med ett linne, shorts och bara ben. Funkar även som en tunn jacka nu i vår. Lite busnelinspirerad men en aning billigare =)

// New In. Like it. So basic but with a twist.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind