Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

One step closer

Halkan- done! Slirade omkring och förvirrad som jag kan vara ibland körde jag lite fel också men det är sådant som händer, jag sladdade ju på bra i alla fall och är ju godkänd. Nu ska jag slänga i mig lunch för att köra tre lektioner till idag, snacka om att jag intensivkör. När jag har kört klart dom ska vi bestämma hur många till lektioner jag behöver innan uppkörningen. Fingers crossed!

Här satt jag redo i bilen tidigt i morse. Whop!

// One step closer…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • va härligt !
  grattis till första steget i en rad fram till körkort !
  Det kommer att gå bra ska du se…andas alltid lugnt och fokusera så kommer både teori och körning att gå super

  Sanna 2013-02-08 11:53:56 http://moonzanna.se
  Svara
 • Åh det är hur kul som helst! Tog mitt körkort nu 25e januari och det var den bästa känslan! Du verkar vara en grym tjej så du kommer klara detta galant! Kämpa på! 🙂

  Stina 2013-02-07 17:49:00
  Svara
 • Jag måste bara säga till dig att du verkar vara en så otroligt vettig tjej med skinn på näsan. Du är en av de få inom bloggvärlden som skriver om ”ytligheter” eller vad man vill kalla det och ändå lyckas ha fötterna på jorden. All credd till dig för det, och för en mycket bra blogg. Lycka till med körkortet! Lyckan är total när man äntligen har det i sin hand:) Kram

  Andrea 2013-02-07 13:33:03
  Svara
 • Jag måste bara säga till dig att du verkar vara en så otroligt vettig tjej med skinn på näsan. Du är en av de få inom bloggvärlden som skriver om ”ytligheter” eller vad man vill kalla det och ändå lyckas ha fötterna på jorden. All credd till dig för det, och för en mycket bra blogg. Lycka till med körkortet! Lyckan är total när man äntligen har det i sin hand:) Kram

  Andrea 2013-02-07 13:31:30
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind