Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

When a woman becomes her own best friend life is easier.

Ni vet känslan när man legat sjuk och känner sig trött på sig själv och att ligga hemma? Jag flög upp ur sängen när klockan ringde tidigt i morse för körlektion, det händer ju inte varje dag vill jag lova. Gick till och med upp ett bra tag innan jag brukar, satt och myste i soffan och målade till och med fransarna innan jag begav mig ut i snön. Man uppskattar allt det som känns tråkigt så fort man får lite distans från det!

En körlektion avklarad, riskettan har jag om några timmar och sedan måste jag tokplugga teori. Tanken är att jag ska ta körkortet någongång i nästa vecka, alltså innan Nelly Turnén börjar. We’ll see about that, har ju varit sjuk och missat en delBusy schedule hur som helst. Ba köra!

// Woke up early this morning, felt so good to be back. Been sick for three days now so i really felt for waking up early and get the day started. Well, busy schedule now with my driver license. My plan is to take it next week, we’ll see about that but it would be nice to have it before Nelly Tour starts.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har du kört någonting över huvudtaget innan, och hur många lektioner tar du om dagen/totalt?

    Sara 2013-02-07 17:17:22
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind