Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT'S OFFICIAL, NELLY HIGH HEEL HOST

Nästa helg kickar Nelly High Heels Tour igång igen. Det är ett event som Nelly.com arrangerar för unga tjejer, dom 100 första tjejerna som kommer till partyt får ett par skor – helt gratis – från kvällens skovernissage. Detta är ett jättepopulärt event och många av er läsare kanske varit på något av eventen?

Nu tänkte jag tala om för er vad jag hintat om. Jag har nämligen blivit tillfrågad att  representera Nelly.com och vara Nellys host på alla eventen vilket betyder att jag kommer att hälsa alla välkomna, ha hand om tävlingarna under kvällen och intervjua folk under kvällen (som kommer filmas) och såklart mingla med er tjejer!

Jag tycker detta ska bli jättespännande och är jätteglad över att jag fått äran att representera Nelly.com. Jag har tidigare jobbat som modell på Nelly Catwalk som är ett annat event så detta är helt andra arbetsuppgifter vilket är jättespännande. Jag är jättepeppad och ser fram emot det här jättemycket! Det enda datumen jag kommer att missa är den 23e, Malmö.

Nelly.com söker nu tre bloggerskor/värdinnor till varje event så om du är bosatt i någon av städerna nedan så maila mig på [email protected] med ämnesraden Nelly High Heel. Du bör vara över 18 år och ha en blogg. Det kommer att komma upp fler städer inom kort så håll utkik om vi kommer att besöka just din stad. 

Och för er som hittat er stad nedan på turnén, vi ses i din stad!!! 

15 Februari- Helsingborg, Le Cardinal
16 Februari- Ängeholm, Banhof
22 Februari- Göteborg, Push
23 Februari- Malmö, Skeppsbron
1  Mars- Karlshamn, Sliver
8 Mars- Stockholm, Sturecompagniet
9 Mars- Skövde, Bogrens/Sliver
19 Mars- Båstad, Madison
22 Mars- Karlstad, Tempel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind