Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Busnel

Idag kom det ett paket till mig från min fina mamma. I paketet på låg den här fina klänningen från Busnel, hon hade allt lagt på minnet att jag gick och drog i den senast jag var hemma. Hon kan hon min mamma! Om det är någon på jorden jag skulle låta styla mig inför en stor fest skulle det vara hon, litar på henne till 100 %. Hon vet precis vad jag passar i och gillar.

Tack kära du! <3 Den kommer bli användbar, så himla klassisk och stilig. Jag kommer bära den på hösten/våren med strumpbyxor och i sommar kommer den bli SÅ snygg till brunbrända ben, sunnies och ballerina.

// Got a gift from my mom today, this pretty dress from Busnel. Love it!!! She knows me.. Mommy <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry