Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Valentines Day

Då var det snart dags för Alla hjärtans dag igen. Jag hoppas inte ni sitter och har ångest för att ni inte vet vad ni ska köpa, klä er i eller vad ni ska göra? Alla hjärtans dag är inte till för att man ska må dåligt, tvärtom. Det är dagen då du kan visa någon du tycker om, en vän eller en familjemedlem lite extra mycket kärlek & det viktigaste är ju faktiskt att spendera dagen med någon eller några du gillar.

Är du singel?

-Perfekt tillfälle att träffas tjejerna, klä upp er lite extra, gå ut och ät något gott och skåla tillsammans för att ni har varandra och att ni har en spännande tid framför er (förr eller senare dyker personen med stort P upp) Om det känns för mycket, varför inte bara gosa ner er ett gäng i soffan med pyjamas, äta godis och se på riktiga tjejfilmer? Det finns en massa kul att hitta på.

Om du planerar att hitta på något med någon du gillar lite extra, var inte nervös. Det är en helt vanlig dag med med lite extra kärlekskrydda. Se det som något positivt, att du ska få hitta på något med någon du intresserar dig av. Det kanske kan vara början på något stort? Var exalterad och går det åt helvete så gör det de, det kanske var en bra minnesvärd date iaf?

Och så för oss som har förhållande, jag är inte så mycket för att man ska ta i från tårna just sådana här dagar utan gillar att hitta på något ihop för att fira just denna romantiska dag men jag tycker det ger mer att hitta på sådant kärleksfullt och visa små gester när det just inte är en sådan väntad dag att göra det på men sedan såklart att det är kul att fira lite, jag tycker man ska fira allt som går att fira!

Förutom att ni är tillsammans såklart så förknippar jag Valenties med god mat, fina underkläder, choklad, mys och en massa kärlek så här nedan tänkte jag ge er lite tips på vad man kan hitta på;

– Laga en trerätters tillsammans, lyxa till det ordentligt och laga något ni verkligen tycker om båda två. Självklart måste ni avsluta med en god dessert, kanske chokladfundue? Laga maten tillsammans, tänd ljus i hela lägenheten, duka fint och ha det bra bara ni tillsammans. Egentligen räcker ju detta? Att man gör något ihop med den man älskar. Kanske gör dig lite extra fin, kör en lite spakväll dagen innan för att känna dig extra läcker. Glöm inte att musik gör ofta stämningen ännu lite bättre.. =)

– Om ni gillar sushi, gör som mig och Mr för något år sedan. Hämta en hem en massa suhi från något schysst sushiställe, prova massa nya olika sorter, tänd ljus och mys upp er i soffan och njut av maten ihop, ett gott vin och se en bra film. Köp självklart hem massa gott och äta till filmen, allt gott att äta tycker jag hör till på sådana här dagar!

– Boka ett bord på den där restuarangen du/ni länge velat prova. Njut av att det bara är ni två och att ni inte behöver lyfta ett finger utan bara fokusera på varandra. Beställ något himmelskt gott från menyn och mys bara ni två. Skåla för er och för er tid ihop!

– Om du vill köpa något fint, köp ett fint halsband till honom kanske? Jag har märkt min kära karl med ett långt halsband från Thomas Sabo med ett litet S på. Det uppskattades och jag har sagt åt honom att han inte behöver bära det jämt om han inte vill men han gör det ändå. Ge honom något fint ifall det känns som du vill köpa något. En fin tröja brukar också uppskattas. Om du vill slå på stort? Boka in er på spa, sätt något för hans ögon och ta med honom dit. Mys!!

– Satsa på en heldag? Väck honom med frukost på sängen som ni äter ihop. Pannkakor är mysigt! Bestäm en tid på kvällen då ni ska ses, gå till en bar och ta en drink, gå vidare och ät på något annat ställe och planera att ni äter dessert hemma med massa mys.

– Gör något ihop som är väldigt NI. Ni kanske gillar sport? Sätt er på en sportbar och se den där matchen, gå och spela biljard? Bowla? Vinprovning? Spela tennis? Vad gillar just NI som par? Gör något ni tycker är riktigt kul och ha riktigt kul ihop. Avsluta kvällen med massa goda ostar i soffan till exempel.

– Vill du uppvakta honom ordentligt? Sätt ihop tre menyer där han får välja vilken meny han vill ha. Skicka sms på dagen med alternativen. När han kommer hem har du gjort dig lite extra fin, tänt ljus, städat fint och spela någon musik han gillar. Ge honom en fördrink, ha en mysig stund innan du serverar förrätt. Avnjut en trerätters ihop och sedan kramas ni hela kvällen!

Och för er tjejer som fått direktiv att inte göra något utan att bara komma hem den tiden eller dyka upp där vid den tiden. Spana in Feminint kanske och köp ett lite extra fint underklädesset om ni gillar det? Köp en ny klänning? Blus? Lägg ner lite tid på att känna dig extra fin och dyk upp med ett leende på läpparna. Ni får nog en underbar kväll ihop, det är alltid kul att bli överraskad.

Här kommer lite kläddtips i olika prisklasser, allt är beroende på vad man ska göra såklart, vad ni trivs i och var i världen ni befinner er men här kommer lite inspo i alla fall. Hope u like it!

Jeans, blus, jacka & skärp H&M, Clutch YSL, Armband River Island, Örhängen Michael Kors.

Blus Oasis, Jacka Topshop, Kostymbyxor Stella Mccartney, Skor och clutch Zara, Armband & klocka Marc by marc Jacobs.

Jacka Maxnina.com, skinnbyxor, skor och skärp H&M, Väska Michael Kors, tee T by Alexandra Wang.

Skinnjacka Mytheresa.com, byxor quizclothing, skor Zara, Väska Rebecca Minkoff, blus cozbest.com, armband Balenciaga.

Klänning chiarafashion.co.uk, Skor Zara, Armband Rebecca Minkoff, Clutch Givenchy, Örhängen Christan Dior Vintage, parfym Lipsy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilket himla bra inlägg! Det märks att du lagt ner tid på det 🙂

  Victoria 2013-02-06 11:06:34
  Svara
 • Hej Sanne! Supermycket fint du hade satt ihop, fastande verkligen för jackan med pärlade kanter från Maxnina.com men jag kan inte hitta den på hemsidan. Skulle du kunna länka till den skulle jag bli jätteglad 🙂

  Maria 2013-02-06 00:25:12
  Svara
 • Jättefina outfits allihopa! Va duktig du är! 🙂

  Maria 2013-02-05 22:28:35
  Svara
 • Hej, fina tips! Vet du vad modellen på klockan i ditt första kollage heter?

  therese 2013-02-04 21:41:45
  Svara
 • HEJ! kan inte du lägga upp en bild på simons tomas sabo halsband? 😀 hade verkligen velat se det, verkar så fint!

  linnea 2013-02-04 19:33:15
  Svara
 • HEJ! kan inte du lägga upp en bild på simons tomas sabo halsband? 😀 hade verkligen velat se det, verkar så fint!

  linnea 2013-02-04 19:33:08
  Svara
 • Vilket otroligt bra inlägg! Jag blev så himla inspirerad!
  Du är super duktig på att göra fina kollage, fortsätt så! =)
  Kram!

  Felicia 2013-02-04 18:16:56 http://www.feliciasoderbergs.blogspot.com
  Svara
 • Vilket roligt och bra inlägg Sanne 🙂 tack för tipsen! 🙂
  Kramis

  Julia 2013-02-04 17:20:26
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry