Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Getting there.

Har haft en förkylning som legat och lurat i över en vecka och igår kväll bröt den ut. Knew it! Har nog nyst över 20 gånger bara i morse, ögonen rinner och jag börjar känna mig lite seg i hela kroppen. Idag blir det att frossa i c-vitaminer och annat som kan lindra förkylningen, jag har ingen lust att behöva skjuta upp körkortet!

Det är väl typiskt att jag precis hann komma igång riktigt ordentligt med träningen och så bröt detta ut, jag som är så träningssugen! Jag får se det positivt, det blir ett test för mig nu och se så jag går tillbaka till samma rutiner så fort jag mår bra igen. Det ska jag! Bara att bestämma sig men först ska jag låta min kropp få vara lite krasslig, har en massa spännande saker framför mig, berättar så fort jag får!

Men nu serveras det spaghetti och köttfärsås här hemma, därefter ska jag mumsa på glass (det får man alltid när man är sjuk) och så ska jag bara mysa i soffan med täcket och bra filmer hela dagen.

// Im sick. Knew it.. I was just waiting for it. Well, of course it’s coming right when i feel so in shape, been working out every single day almost. This is gonna be a test for me, need to get back in the same routines as soon as i feel better. Ill make that happen. Now when im sick im just gonna relax, eat icecream and watch good movies. I have a lot of exciting things coming up so i better get well soon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • WOW

  Jonna 2013-02-03 17:59:31
  Svara
 • Vad kör du för magövningar :)?

  Ivy 2013-02-03 14:46:22
  Svara
 • Krya på dig! Kan tipsa om Hypnotisören (den med Persbrandt) är riktigt spännande film om du behöver filmtips 🙂

  Martina 2013-02-03 14:09:12
  Svara
 • Kan du inte berätta hur din träning ser ut? Vad du gör för övningar på gymmet? Kör du fortfarande bodyliciousövningarna eller lagt till eller tagit bort? Nyfiken eftersom resultaten är så synliga för dig!

  annie 2013-02-03 13:55:35
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry