Charging batteries.

Slut som artist är vad jag är! Förmodligen efter en fullspäckad helg men också extremt lite sömn och dålig mat. Ena natten på hotellet ringde jag min syster (notera att hon är 4 år yngre) och var rädd för att duschen plötsligt sattes på när jag skulle sova. Panik! Jag är ju jordens räddaste tjej och natten efter det så vaknade jag av att jag hörde något i korridoren utanför så jag ringde Simon i panik för jag trodde att någon ville in i mitt rum. Paranoid? Sluta kolla på Efterlyst? JA.

Hur som helst, jag är helt slut idag. Upp tidigt för att köra och sedan ett stenhårt träningspass. Jag har sovit någon timme i soffan framför tvn (älskar) och kvällen kommer gå ägnas åt enbart bli en människa igen. Ta ett varmt bad med mina nya badoljor (lovar att visa!) lägga en ansiktsmask, hårinpackning, hoppa i mjukiskläder, tofflor och äta något gott. Kolla lite utbildningar tänkte jag också, är lite sugen. Jag längtar redan nu, myskvällar är då inte fy skam.

// So exhausted after this weekend. Been sleeping so bad and i haven’t really been eating well either. Bah. So so tired. Tonight im gonna charge my batteries, take  a bath, do a facial, put on some cozy clothes and just relax. Needed.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!