Just some monday night bs.

Plus:

– Älskar min nya svarta pälsjacka från Chiquelle.se

– Ska få träffa massor av vänner i helgen i Stockholm. Efterlängtat!

– SÅ glad att jag fått upp ögonen för ”Måbraböcker” Känner att det är jättegivande och att jag utvecklas massor i mig själv.

– Biotherm, thank god that i found you. Hittat dom bästa ansiktsprodukterna någonsin, tog några år…

– Blivit bokad några roliga modelljobb

– Såg Top Model ikväll och blev glad när jag såg att två tjejer som var med var det jag &  Bella som valde ut till Style by Tyras event förra vintern. Vi valde ut dom som modeller till modevisningen vi hade och det var kul att se att dom fortfarande håller på. Heja!

– Jag är på G med körkortet. Dock en riktig jobbig nybörjare just nu men im getting there.

– Träningen går bättre än förväntat, inne på tredje veckan av Bodylicious träningsprogram (sista) men jag ska fasiken inte sluta. Jag mår så bra av att träna och både ser och känner resultat, det är ju moroten!

– Simon och jag hade ”sminkskola” ikväll. Jag hade förhör om vad allt heter som man använder i ansiktet och fick en skrattfest, herregud säger jag bara. Fick höra bland annat ”hmm.. är det kajak man har på ögonen eller ögonbrynen?” och ”du kastar på färg på ögonfransarna” (han menade mascara!)

– Älskar min proteindricka, den smakar Oboy och längtar redan tills jag ska få dricka den i morgon.

Minus:

– Blir vansinnig på mig själv när jag glömmer saker när jag övningskör och gillar inte alls att vara sådan nybörjare.

– Såg Animal Doctors eller vad det hette för två veckor sedan och mår fortfarande dåligt över den katt som ägaren behandlat illa. Fortfarande helt knäckt över det.. Måste sluta titta på program jag vet att jag mår dåligt över. Tex det programmet och typ Efterlyst, får-men-för-livet men intalar mig själv med att det-är-verkligheten-sanne-du-bör-se-det. Orka..

– Blir tokig på mig själv när jag skjuter upp saker. Nu är det slut på det, hittade förresten en bra kalender i min mobil idag där jag genast skrev upp en lång lista. Nu jäklar! Ordning och reda, pengar på fredag.

– Fryser hela tiden. Inte ett vettigt problem men saaatan vad kallt 20 minus är. Gosh! Har heller inte min tjockaste vinterjacka här och jag som alltid fryser. Brrr.. Inte alls kul.

–  Extremt sugen på att börja en utbildning, hur ser vår framtid ut? Svårt att planera. Distans? Tror inte jag är den typen tyvärr men vi får väl se..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Hej Sanne!

    Vilka tjejer är det du menar som är med i Top Model? Eleionore och en till, eller? Blev lite nyfiken nu! hihi;) måste bara säga att du är hur fin som helt och jag blir verkligen inspirerad av din blogg! Kram!

    Hanna 2013-01-26 20:14:19
    Svara
  • Vad var det för bra kalender till mobilen du hade hittat? 🙂 Kram!

    Sara 2013-01-22 17:40:04 http://lovebys.blogg.se/pectus
    Svara
  • Vilka böcker är det du läser? Behöver tips hihi 🙂

    Alexandra 2013-01-22 11:37:43
    Svara
  • Hej Sanne , vad är det för proteinpulver du använder?

    Marthina 2013-01-22 09:15:32
    Svara
    • Svar på Marthinas kommentar.

      Jag dricker WNT triple protein, finns på lifebutikerna. Jag dricker en med chokladsmak. Jag gillar denna för att det är låg halt kolhyderater och socker och nästan bara proteiner vilket behövs för att maximera träningen. kram

      sanne 2013-01-22 10:32:24
      Svara
  • Vad är det för proteinshake du dricker?
    Tycker du den ger resultat?
    Ha en bra dag Sanne och lycka till med körkortet 🙂

    Alice Karlsson 2013-01-22 08:52:01
    Svara
    • Svar på Alice Karlssons kommentar.

      Jag dricker WNT triple protein, finns på lifebutikerna. Jag dricker en med chokladsmak. Jag gillar denna för att det är låg halt kolhyderater och socker och nästan bara proteiner vilket behövs för att maximera träningen. Jag tycker det ger resultat, känns som att kroppen snabbar tar åt sig träningen och det är det jag vill! =) kram o tack!

      sanne 2013-01-22 10:32:13
      Svara
  • Kan du inte berätta mer om ansiktsprodukterna? 🙂

    Malin 2013-01-22 07:38:27
    Svara
  • Just dom biothermprodukterna du hade i ditt badrumsskåp har jag kört med i fleeera år, har känt mig så trist när jag inte velat byta och testa massa annat spännande men som du säger, dom är ju bäst! SÅ fräscha eller hur?? Ansiktet känns ju verkligen så himla rent efter att man använt dom, älskar 🙂

    A 2013-01-22 06:49:09
    Svara
    • Svar på As kommentar.

      Byt inte! Varför byta när dom är så bra? Jag kommer använda dom lääänge.. sen vet jag ju hur det är, kul att prova nytt haha men just nu känner jag aldrig för att byta! kram kram

      sanne 2013-01-22 09:59:46
      Svara
  • Vilken proteindricka kör du på? 🙂

    Rebecca 2013-01-22 00:30:10
    Svara
  • Hej Sanne!
    Skulle du kunna skriva ett inlägg med precis vilka produkter från Biotherm du använder och hur din ”tvätta-ansiktet-rutin” ser ut! Tacksam för svar 🙂

    Rebecca 2013-01-21 23:28:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!