Some Lala-land shopping.

Jag höll mig faktiskt i skinnet ganska bra i L.A när det kom till shopping denna gången. Det brukar vara svårt att hålla i plånboken där borta! När jag åker dit numera känns det inte som om jag åker dit för att upptäcka saker, utforska shoppingen eller planera hela dagar för att jag ska hinna med så mycket som möjligt utan när jag åker dit vill jag dit för att bara hänga. Det känns inte riktigt som ett resemål för mig utan mer en plats jag älskar att komma till och bara ta upp gamla rutiner, förstår ni hur jag menar? Jaja, nog om det!

Hur som helst så fick jag självklart med mig en del godbitar hem. Förutom allt detta fick jag också med mig lite roliga julklappar, det var hur kul som helst att springa runt och handla! =) Perfekt att vara borta innan jul och sätta upp en deadline att så fort man sätter foten på planet hem ska alla julklappar vara inhandlade. Det var precis vad vi lyckades med, så skön känsla för en sådan som mig som alltid är ute i sista sekunden.

Förutom smink, underkläder, mina bikinis och mina svarta uggs jag köpte så fick jag med mig detta. Det mesta har ni nog redan sett kom jag på!

Slapp skjorta från Melrose. Den var det faktiskt Mr som ljublade när jag köpte den. Han gillar när jag klär mig i slappa kläder, jag gillar den massor och färgen är riktigt bra! Jag längtar tills jag kan springa runt i den i vår tillsammans med ett par svarta jeans, skinnjacka och sunnies. Thumbs up! (Till denna skulle jag ju bära klockan i förra inlägget.. Mmmm, måste nog haffa!)

// New in from L.A.

Svart fodralklänning från BCBG, den är snortight och urringningen är båtringad, man drar ner den så den sitter på halva axeln. Svårt att förklara, riktigt fin på! Den andra röda klänningen har ni redan sett, klassisk men rolig twist bak i ryggen.

Mintfärgad kjol från BCBG, velat ha en i den färgen lääänge. Svart midjehög kjol, passar till allt. Denna typen av kjolar är min favorit. Perfekt passform!

Lite VS produkter. Luktar godis allihopa! Jag handlar alltid på mig en massa produkter och underkläder därifrån, stort VSfan!

Mina sunnies från Michael Kors som jag var rädd för var boven till min allergichock, verkar dock inte så, thank god. Det var också kärlek vid första ögonkastet, gillar att dom är helt svarta och att man inte ser igenom glaset när dom är på.

Klackar från Steve Madden. Har länge letat efter ett par skyhöga klackar med detaljer framtill som gör dom lite mer spännande. Snygga till en söt eller klassisk klänning för att bryta av men lika snygga till skinnbyxor och en slapp tee.

Militärgrön jacka från Forever21 med skinndetaljer.

Den bästa väskan från MK. Rymlig och stilig. Ny favorit!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Älskar MK väskan! Är det en medium det där? 🙂
    Tänkte köpa en på nätet för ett tag sedan, men blev osäker
    på måttet.

    Carro 2013-01-19 18:44:26
    Svara
  • Vill ha allt, gillar din slappa men välklädda stil.
    Vilken modell är det på MK_glasögonen? Har letat efter ett par superlänge!!

    Carro 2013-01-18 07:56:53 http://linacarrs.blogg.se
    Svara
  • När idag komma videon med lockar upp

    mickan 2013-01-17 14:23:38
    Svara
  • Gud vad snygga grejer! Har du sett några andra favoriter från Forever21? Ska dit snart och skulle vara grymt med tips! Älskar klackarna också.
    En fråga som jag inte kan minnas, gör du oftast manikyr själv eller hemma? Om du gör det själv kan du inte visa en dag hur du gör det och vilka produkter du använder? Det känns som att du har koll på sånt 🙂

    Louise 2013-01-17 14:17:07
    Svara
  • Love it all! Sjukt bra kombination av bra basprodukter och snygga accessoarer.

    Sandra 2013-01-17 12:50:23
    Svara
  • Älskar väskan!! Ska själv införskaffa mig en när vi åker till USA i sommar 🙂

    Sofie 2013-01-17 12:11:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!