OH, I WANT YOU SO BAD.

On my wishlist right now.

1. Furry jacket in black (Ordered one today, ill show u later) 2. Heels from Brian Atwood. Mygod. 3. Tee from T Wang. Perfection. 4. Sunnies from RayBan, want this color too.. 3. Bracelet from Michael Kors, oh why didn’t i buy u? 4. Nailpolish from Chanel, feeling for a nude color.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Detta är till frågestunden, kan inte skirva i det inlägget:

    Tidigare hade jag en bästa kompis, men sen när vi började gymnasiet och olika klasser blev det inte så bra. Vi höll ihop i ca ett halv år fram till nyår (förra året) sen har det bara runnit ut i sanden, vi har träffats kanske 2 gånger sen dess, jag har försökt men inte hon. Hon har förändrats väldigt mycket, enligt mig på ett negativt sätt. Det är ganska svårt att ”komma över” för vi var så bra kompisar innan även fast det inte är lika jobbigt längre för det har gått så lång tid. Har du något tips på hur man ska göra för att sluta bry sig så mycket? Kanske löjligt men jag blir irriterad så fort jag ser henne för jag ser hur hon har blivit.. Har du något tips? Ta bort från fb, instagram för att slippa se dagligen vad hon gör, eller vad hade du gjort?
    Tack för världens bästa blogg. Tittar alltid in här när jag vill bli glad och inspirerad! Kram

    e 2013-01-19 11:00:28
    Svara
  • Jag vill hitta aviators i den färgen, men lyckas inte?! Haha. Vet du vart de finns/vad de heter? Kram

    Sarah 2013-01-15 22:53:27
    Svara
  • Sanne, Gina Tricots nude nagellack för 39:- är superbra!! Tips /Camilla

    Camilla 2013-01-15 21:48:19
    Svara
  • Var är jackan i från?:)

    Fina 2013-01-15 21:32:46
    Svara
  • Åh ser fram emot att se jackan! Letar nämligen själv efter en svart päls 🙂
    måste även passa på att berömma dig för att du oftast gör så många updates per dag! Blir så mycket roligare att läsa då och jag älskar förövrigt din blogg. Speciellt dina långa texter som kommer upp då och då, en del får mig verkligen att tänka till lite extra. Och allt annat också! Du verkar vara en sån himla jordnära och fin tjej, inside and out! Kramis

    Cornelia 2013-01-15 19:16:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!