GALAVANT

Snälla fina ni, skulle ni kunna göra mig en tjänst? Gilla Galavants facebooksida HÄR.

Det är nämligen så att min vän Denise pojkvän och kompanjon har hållit på med housemusik nu i lite över ett år.  När jag fortfarande bodde i Stockholm var jag i studion en sväng och hörde en låt dom satt och jobbade på som var så sjuuukt fet!

Jag kan säga såhär, nu börjar det verkligen ta fart och dom har gått ut med deras artistnamn, som alltså är Galavant. Om ni gillar deras sida kommer ni snart få ta del av en MASSA spännande saker som händer snart, det är 2013 och det kommer hända en jäkla massa helt sjuka grejer.

Om vi säger såhär, förr eller senare kommer ni gilla deras sida. Dom kommer att ta över. Jag står fast vid mitt ord. Kom ihåg var ni hörde det! In och gilla NU NU för att visa ert stöd (och så får ni uppdateringar så fort saker börja ske…) Ni kan även följa dom på instagram under Galavant om ni vill ha uppdateringar där med!

// PLEASE GO LIKE GALAVANTS FACEBOOK PAGE HERE. Im telling u, they are gonna take over…. Remember where u heard it first. Please like their fb to show ur support!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • måste bara berömma dig, för att du alltid ger creed och lyfter fram andra! tycker det är en väldigt fin egenskap. du tipsade förut om hkjellberg.webblogg.se, som jag numer tittar in till dagligen. så kul att du lyfter fram nära runt omkring dig eller duktiga människor överhuvudettaget. kraaamis

    emelie 2013-01-15 18:23:19
    Svara
  • Sanne, man kan ju inte gå in och gilla ett band/dj duo som skall hålla på med musik, men som inte har släppt en enda låt. Inte heller har de släppt en Preview på sin första Singel? Ett skämt om du frågar mig. Men vi får väl vänta och se.

    Denise 2013-01-15 16:59:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!