You can try but never stop me

Herregud tjejer vad jag är taggad på träning nu! Jag tycker hittills att programmet jag kör är hur bra som helst, jag trivs med det till 100 %. Ni som funderar på att köpa Bodylicious och prova programmet- gör det, ni kommer inte att ångra er!

I morse vid frukost satt jag och lusläste alla kapitel om kost och snappade upp en massa bra tips, jag har över lag ganska bra koll på hur man ska äta efter all år med kostlära via dansgymnasiet jag gick men jag fick faktiskt en del bra tips och idag sprang jag och köpte proteinpulver. Jag har aldrig funderat på det tidigare men eftersom jag har så svårt att äta direkt efter jag tränat, i princip helt omöjligt så ska jag slänga i mig en shake direkt efter. Visste ni att om du inte får i dig några proteiner eller kolhyderater inom 45 minuter efter ett hårt träningspass och du väntar mer än en timme kan det ta 3 till 4 hela dygn för kroppen att återhämta sig helt. Och en annan sak, 70 % av dina träningsresultat är kosten, förstår ni hur mycket det är? Du kan alltså träna som en tok men äta fel och inte uppnå bästa resultat. Jag tycker det är sjukt intressant och ska verkligen äta rutt nu i och med att jag tränar så att jag får ut maximal effekt av alla pass på gymmen. SÅ pepp!

Sjukt skön känsla och vakna i morse och nästan längta efter att få ta ut mig på gymmet, helt maxat. Jag tycker redan jag både ser och känner resultat, helt fantastiskt!

// I was so excited this morning to hit the gym. This program im doing is so good, i love it. Today i bought protein powder to drink right after my work out, i can’t eat after ive been working out so i think that this is a good idea for me. Did u know i u dont eat any carbs or proteins within 45 minutes after ur work out it can take up to 3-4 days for your body to recover. Its amazing! And also, did u know that 70 percent of ur work out results is your diet. Can u imagine? I think its so interesting. Well.. this feeling when u are longing for a work out, that feelin is unbeatable.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Det märks verkligen att du är taggad, sååå kul! Har själv varit i den situationen, det är en härlig känsla! Kör så det ryker 🙂 vad köpte du för protein? tips?

    Olivia 2013-01-14 09:38:58
    Svara
  • Vad kul 🙂 jag gillar också boken mycket!
    Vad köpte du för proteinpulver, hur valde du just det? Är lite borttappad i denna pulvervärld, alltid varit kritisk till det men börjar faktiskt också nu fundera på det efter att ha läst boken. Tacksam för svar 🙂
    Kram!

    Sara Hovstadius 2013-01-14 01:39:07
    Svara
  • haha ja, vilka hetsiga kommentarer! tycker verkligen det märks att du fått så mycket inspiration, sanne! 🙂 jättekul att läsa din blogg, det ger en sådan positiv känsla

    emelie 2013-01-13 20:27:58
    Svara
  • gud vad hetsiga kommentarer ovan..
    blogga gärna om din kost å ta gärna kort haha.. bra med inspiration!

    malin 2013-01-13 18:45:05
    Svara
  • hur ser du redan resultat ser du muskler på någon del av kroppen eller har du blivit smalare på någon del av kroppen?

    Du skulle lägga upp din hår video senast söndag, det är söndag idag undrar när den kommer?

    frida 2013-01-13 18:11:29
    Svara
  • Du menar att du som ändå tränat under en lång tid + dansat inte har vetat om detta förens nu? Ang proteiner/kolhydrater och återhämtning efter träning, kost etc. Herregud.

    Jenny 2013-01-13 17:38:11
    Svara
    • Svar på Jennys kommentar.

      Jag har ju alltid vetat vad jag bör få i mig efter träning men inte att det var bäst att få i sig det inom 45 minuter. Perfekt för mig nu när jag hittat ngt som jag faktiskt kan få i mig så snabbt efter.. =)

      sanne 2013-01-13 17:47:32
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!