You get what you deserve.

Jag talade om för er att jag köpte en ny ögonskugga till nyår som jag bara älskar! Det är en palett med fyra skuggor som  kommer från Maybelline och heter Eyestudio Natural Impact. Klicka HÄR för att se vilken det är!

Jag bar en klänning i guld/beige/aprikos på nyår så jag valde att gå på guld/bronze/brun ögonskugga, en alltså inte allt för mörk sotning. Den här sotningen jag gjort nedan tycker jag passar till i princip alla kläder, bruna toner är ju så jordnära och sticker inte ut så mycket. Ger endast fina skuggor och skimrar fint! Jag skulle dock inte bära en sådan här sminkning till vardags men det är en smaksak. Jag är lite för blyg =)

Jag börjar med att lägga grunden som jag alltid gör. Video hittar du HÄR.På bilden nedan har jag alltså concealer, id puder, solpuder från Nars, rouge från HM i färgen Dazzling Peach, läppstift från MUS ”Exit”, mascara från L’oreal (Telescopic), fyllt i brynen med pensel och skugga från Max Factor och så mörkbrun kajalpenna som jag följt ögats kant med både uppe och nere. Ok, så here we go..

// My new eyeshadow från Maybelline. Get it HERE. Loving it! Using the light one in the corner of my eyes, under my eyebrows and i also highlight my over lip, nose and my cheek bones. After that i use the darker tones and brush it all over my eyeball and focus on the sides to get those ”cat eyes” If you wanna know how i put on the rest of my make up, watch my make up tutorial here. Its in swedish tho but i think u get it anyways.. =)

Först använder jag penseln man får med, jag penslar på ordentligt med den ljusa tonen i ögonvrån, både uppe och nere. Brassa på en del om du ska sminka till dig fest, blir bara fint att highlighta väl.. Jag själv highlightar (och har gjort på bilderna) lite på överläppen, på näsan (ett rakt streck som du suddar ut) och på kindbenen.

Sedan använder jag min borste från H&M som har en kant med den pensel jag använder till ögonbrynen och så andra kanten har en rundare borste jag applicerar mina ögonskuggor med. Här följer jag ögongloben, skuggar med dom två mörka skuggorna på paletten. Jag suddar väldigt mycket och jobbar ordentligt längs ögongloben med penseln, lägger knappt något mörkt alls i fram mot ögonvrån utan lägger mest fokus på kanterna.

Resultat, vad sägs? En snabb sminkning som jag kommer köra på till fest då och då, jag har tidigare inte varit ett stort fan av ögonskuggor men jag tror jag är hooked nu. Den här glimrar så fint och ger ögonen en intensivare blick. Tycker den här ögonskuggan have it all så att säga.. 

Men eftersom jag tycker webcam tog bort skimret så tog jag en till bild, den ger lite mer rättvisa i färgerna. Webcam tonar ner lite och gör färgerna blekare..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jättebra video, fick flera tips! 🙂 Vill hitta en liknande highlighter, din va jättebra!

    Johanna 2013-01-11 17:45:10
    Svara
  • http://m.youtube.com/#/watch?feature=mhee&v=Yrt3MlMkXsQ

    Please have a look at our makeup video!! 🙂 you’ll love it!

    Roxy 2013-01-11 10:24:47
    Svara
  • Hej sanne! Jag skulle bara kika in på Facebook nyss och för skojs skull se om du hade någon fan-page/öppen profilsida då jag behövde lite kläd-inspo och gillar din klädstil massor. Såg då när jag sökte på Facebook att det ju fanns en fan-page! Eller har du två Facebook? 🙂 Nyfiken för det fanns två Facebook till dig iallafall! 🙂 Louise

    Louise 2013-01-11 00:35:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!