Fresh flowers.

Som jag nämnde tidigare kändes vårt hem så himla tomt och opersonligt när vi klev innanför dörren i söndags kväll. Not any more.. Jag tror minsann vi lyckats få det lite hemtrevligt igen. Färska blommor gör så himla mycket. Jag har köpt flera buketter tulpaner, vita till vardagsrummet och matrummet och röda till köket. Jag köpte även dessa fina rosor som jag knipsade av och ställde i små vaser både i badrummet och i sovrummet. SÅ mysigt. Nu längtar jag hem! Sitter hemma hos My som är och jobbar, jag har antingen blivit av med min nyckel på gymmet eller så glömde jag den hemma. Hoppas verkligen på det sistnämnda.

Så fort jag kommer hem ska jag göra ett ryck in vår walk-in. Det ska dammas, jag vägrar rada upp alla mina klackar förrän det är rent och fräscht. Därefter ska jag slänga ihop en god middag. Jag njuter av att vara tillbaka hemma just nu!

// As i said, our apt didn’t feel very comfy at all when we arrived on sunday. Now i think it’s done, i bought a lot of fresh flowers yesterday, love fresh flowers. I have roses in my bedroom now.. lovely. See pic!

(Jag måste sätta i någon fin bild i ramen, bra att jag skrev det nu får då finns det ingen återvändo..)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!