Mine.

Förra veckan när vi var i Stockholm så inhandlade jag några nya ringar, här är en av dom. Älskar den! Tycker den är jättfin, ville först helst ha den på ringfingret men det fanns inte i min storlek tyvärr men nu i efterhand så trivs jag bra med den på långfingret. Du hittar den på Ur & Penn.

// New ring. Love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej!
    Jag flyttar till LA om en vecka och vi har fortfarande inte hittat något boende..Vi ska nog försöka lösa det på plats men har du några tips på vart i west hollywood som är bra eller santa monica.
    Och en annan fråga är det värt att bo i WeHo även om vi inte kommer ha bil? Bodde ni flera i en lägenhet när du var där eller bara två stycken, vad är bäst tyckte du? 🙂

    Annika 2013-01-02 18:00:01
    Svara
    • Svar på Annikas kommentar.

      Hej! =) Vad roligt! Det beror helt på vad du prioriterar.. St Monica ligger ju så nära skolan så det är ju smidigt, även bra om du vill ha nära till stranden och mycket andra svenskar! Jag själv föredrog att bo i Weho, långt i från skolan så då bör du ha bil.. jättemeckigt att ta sig annars då det tar över 40 minuter! Jag har bott i sju olika lägenheter så jag flyttade runt hejvilt under 2 år haha! kram

      sanne 2013-01-09 10:30:21
      Svara
  • har du sprutat dina läppar? eller är de så stora naturligt`? menar inget illa, utan ja tycker verkligen dom är superfina 🙂 kram!!

    Amanda 2013-01-02 16:59:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!