ME IN A SUITCASE

Igår efter att vi firat hos min släkt åkte jag och Simon tillbaka hem till honom. Väl där så öppnade vi lite fler paket varav ett av paketen var en resväska. Perfekt för oss som verkligen är i behov av en. Plötsligt säger Simon ”Du kanske får plats i den här Sanne?” JA ropade jag och hoppade ner, vi skrattade åt att jag fick plats och plötsligt bestämde vi oss för att stänga den. Det gick!! Jag fick lite smått klaustrofobi och ropade att jag ville ut och när Simon skulle dra upp dragkedjan hade HÅRET FASTNAT. Jag KOM INTE UT! Panik!! Simon och min svärmor började lugna mig medan jag låg där i och började svettas, jag kunde ju inte röra mig! Jag hör hur Simon ropar ”Mamma jag hittar inte saxen” och jag kände hur mitt hjärta gick i 180. Snart kom Simon springandes med saxen och jag kände att det var en stor bunt hår som satt fast i dragkedjan. Jag började tänka, tänk om det är så mycket hår i dragkedjan så att det inte kommer gå att dra upp väskan. P-A-N-I-K. Simons mamma insåg att vi behövde klippa i håret för att få upp väskan och jag ropade bara KLIPP! Jag ville bara ut, jag hade ju världens andnöd där inne. Hon klippte av hårtussen och jag kom ut, gråtandes haha.. ”Det var inte kul Simon” grät jag och sa. Strax efter började jag skratta och insåg att det kanske var det sjukaste någonsin!

Jag sitter fortfarande i toffs och ser inte fram emot att duscha och kamma håret, lär vara ett stort jack på höger sida haha. Nu idag skrattar vi åt det.. och alla jag känner också. ORKA VARA VI?! Vad har vi lärt oss av detta? Att ALDRIG låsa in varandra igen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • HAHAHAHAHHHAHAHAHAHA förlåt men fyfaaan vad roligt, den sista bilden ser man verkligen hur förtvivlad du ser ut. hahahahah jag skrattade rakt ut även om jag tycker riktigt synd om dig! hahahaha du är bäst

    linnea 2012-12-27 18:45:51
    Svara
  • Hahahaha excuse me, men det va det roligaste på llänge!!

    Elin 2012-12-27 00:18:53 http://elinmaja.blogg.se
    Svara
  • Oj shit! Hur ser ditt hår ut nu? Måste du klippa nyfrisyr. Visa gärna i ett inlägg 🙂

    Matilda 2012-12-26 23:07:14
    Svara
    • Svar på Matildas kommentar.

      nej det är ingen fara.. det var överhåret på höger sida som fick ta lite stryk men det syns knappt, hade varit värre om det var på längden vi fick klippa =)

      sanne 2012-12-27 11:30:58
      Svara
  • Hahaha där fick jag mig ett gott skratt!! Det är verkligen en sån sak som skulle kunna hända mig också, råkar ofta ut för konstiga och oförutsägbara saker haha!! Hoppas inte håret ser allt för konstigt ut sen! Tack för en bra och underhållande blogg! =))

    Josefine 2012-12-26 16:33:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!