KAP VERDE

Nu är vi framme på paradisön! Så härligt att vara här. Vi badar, solar, dricker goda drinkar, spelar spel, dansar, skrattar och har det helt underbart. Semester när det är som bäst. Jag känner mig helt bra nu så vi alla njuter till fullo!

Just nu är klockan fem på eftermiddagen, vi har spenderat hela dagen vid poolen. Simone gör mig sällskap här bredvid i lobbyn, vi ska snart springa tillbaka till rummet och sätta oss på någon av våra terasser och mysa. Ikväll ska vi prova en barbeque restaruang och sedan ska vi utforska ön lite är det tänkt.. Älskar redan Kap Verde och kunde inte haft det bättre!

// Loving Kap Verde. Having the best time ever with friends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Snygga människa!! Skönt att du mår bättre och att ni kom iväg ordentligt! Funderar lite på att åka till Kap Verde i feb, så det låter lovande nu! Är ni nöjda med hotellet?

    Katarina 2012-12-17 19:27:04
    Svara
  • Men åhh så skönt att läsa att du är bra Sannegull! Och HERREMINDAR vad snygga ni är på den första bilden (Nu är ni ju iofs alltid snygga) men den där bilden är ju värsta superstar-bilden! Hoppas ni får det underbart gumman!! STOR KRAM från Örebro <3

    Eve 2012-12-17 11:14:55 http://www.stylebyevelina.se
    Svara
  • det låter verkligen helt underbart !
    Det är precis så som en perfekt semester ska vara, att kunna ta det lugnt och hitta på saker som man känner för inte bara saker man måste göra liksom. Det är lyx i livet det ! =)

    Sanna 2012-12-17 10:00:58 http://moonzanna.se
    Svara
  • Hej,
    Vart kommer din bikini ifrån? Älskar den!!!

    Amanda 2012-12-15 22:18:31
    Svara
  • Skönt att du mår bra igen och det låter som ni har det underbart!
    Njut nu och ha en bra semester 🙂

    Alexandra 2012-12-15 22:06:53 http://alny.blogg.se
    Svara
  • Hej Sanne !

    vad härligt de ser ut. jag skall också till kapverde, åker den 26 : e. Hur varmt är de ? bör man packa långärmat ? go mat ? var bor ni ? vi skall till sal, till santamaria. Ha en fortsatt härlig semester! kram

    Anna 2012-12-15 19:29:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!