STILL IN L.A

Alltså herregud. Jag och Simon kunde inte gå på planet hem idag! Jag vaknade upp igår morse med röda partier under ögonen, det var lite svullet men ingen fara så utan trodde det kom från min nya ansiktsvätt jag gnuggade ögonen med kvällen innan, det såg inte alls konstigt ut, jag var mest torr såg det ut som. Under dagen gick jag runt i mina nya solglasögon, åt lunch, shoppade och allt rullade på som vanligt men igår kväll började det bli värre, ögonen svullnade upp mer och rodnaderna blev starkare. Tog en allergitablett då jag började misstänka att det var någon slags allergichock av antingen nya ansiktstvätten eller mina nya solglasögon (är lite nickelallergisk så misstänkte att det kunde vara det i dom) Gick och la mig och vaknade och var heeelt igensvullen, jag kunde knappt se och jag var även svullen och röd runt munnen och lite ner på halsen. Hjälp! Kom fram till att det verkligen var en allergichock, ringde mamma och vi började prata om hur jag skulle göra.. Såg verkligen inte klok ut, insåg ganska snabbt att det måste vara allvarligt.

Kom till flygplatsen, skulle checka in och fråga om jag kunde få träffa en läkare för att vara säker på att jag skulle kunna flyga utan att bli sämre. Gick ej att lösa. Stod och tjaffsade ett bra tag medan jag hade telefonkontakt med familjen hemma som var oroliga. Det slutade med att en högre uppsatt man kom fram och talade om att jag inte fick följa med på flyget, att det var för riskabelt ifall jag skulle bli sämre i luften och att dom inte skulle kunna nödlanda. Jag kände direkt att jag inte vågade hoppa på planet oavsett i 11 timmar, förstå om det skulle sätta sig i halsen? Då är det ju kört.

Åkte direkt till närmsta doktor, fick två sprutor och en massa mediciner. Nu har vi fått boka om vårt flyg till i morgon samma tid, som tur var så var dom snälla och vi slapp betala. Jag ligger just nu i Johannas soffa med min älskling vid min sida, aningen trött och groggy. Detta är SÅ sjukt, vad kommer allergichocken ifrån?! Är det nya ansiktsvätten? Solglasögonen eller är det örhängena jag hade på mig här om dagen? Det är så obehagligt att inte veta men nu har det blivit lite bättre i och med sprutorna och tabletterna. Allergichocker är ju allvarligt och det är inte min första, jag vet dock inte vad det kommer från då heller.

Jaja, en dag extra i ett soligt L.A.. får en extradag med Johanna också. Så glad över att jag har mitt hjärta vid min sida som stod och kramade mig när jag fick sprutorna idag och suttit bredvid mig och hållit mig i handen hela dagen. Här kommer en bild på mina ögon, jag vet, det ser riktigt sjukt ut. Kände inte igen mitt ansikte när jag vaknade i morse! I morgon flyger vi till Sverige, landar (om allt går som det ska) klockan 12.35 i Sverige på onsdag och så flyger vi till Kap Verde på torsdag, hoppas jag är bättre då men det borde jag ju! Önska oss lycka till nu så vi kommer hem i morgon!

KRAM från L.A!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Älskade älskade vän! Jag tänker på dig och hoppas att du mår bättre! Så glad att du inte hoppade på planet!! Bättre att stanna och bli bra!! <3 Krya på dig och hör av dig när du kommer hem!

    Denise 2012-12-11 22:11:17 http://www.deddenisen.com
    Svara
  • Fy, jag vet också hur det känns nör det händer. Blev nerbrottad i gräset sommaren 2009, vaknade upp dagen efter och trodde jag blivit blind då ja inte såg någonting alls för mina ögon var såååå svullna. Hos läkaren visade det sig att det var gräset jag va allergisk mot, fast bara den gången idag kan jag ligga och rulla i gräset och inget händer. Hoppas ditt går över snart så får ni ha en trevlig resa hem 🙂

    Johanna 2012-12-11 12:56:37
    Svara
  • Aww 🙁 hoppas att du mår bättre nu! <3

    Linnéa 2012-12-11 09:28:44
    Svara
  • Jag tror att det är dina ansiktsprodukter. Jag har haft samma problem & kom fram till att det var min nya ansiktskräm som orsakade det. Hoppas du blir bättre snart!

    Åsa 2012-12-11 09:20:16
    Svara
  • Hej Sanne! Vill börja säga att jag gillar din blogg jättemycket o är inne o kikar flera gånger varje dag. 🙂 Vad gäller din allergichock så tror jag det kan vara dina nya ansiktsprodukter. Jag fick nämligen precis samma reaktion för något år sedan. Det kliade lite runt ögonen när jag skulle gå o lägga mig en kväll men tänkte inte så mycket mer på det sen nästa dag när jag vaknade hade jag dom största påsarna nånsin under ögonen o det sved o kliade. Jag hade använt Garniers kräm länge men köpt en ny burk så trodde inte det kunde vara den för att jag använt den innan. Gick till läkare i två omgångar o fick olika kortisonkrämer. I två veckor fick jag gå runt osminkad med kräm runt ögonen, svullnad o glasögon (brukar ha linser..usch asså det va inte kul). Tillslut tog jag bort ALLT som jag använt i ansiktet vid den tiden (beskyllde även mitt nya Clinique-puder) o allt försvann. Några månader senare testade jag krämen igen o då fick jag samma symptom igen så då visste jag. Va noga med att tvätta sminkbortsen också för det fastnar lite kräm där med. Kan vara värt att testa! Hoppas det är bätttre! 🙂

    Sara 2012-12-11 08:12:41
    Svara
  • Fy va jobbigt! Jag fick nått liknande för 3-4 år sen när jag hade testat en ny kräm.. Hoppas det blir bättre snart! Kramar Mimmi

    Mimmi Olsson 2012-12-11 07:47:44 http://mimmiiolsson.blogg.se
    Svara
  • Men lilla zonny! Stackars dig! Tur att du hade Slimme med dig! 🙁 Fy, håller tummarna för att du redan är bättre!! Saknar dig såååå <3

    Evelina 2012-12-11 07:10:50
    Svara
  • Lycka till Sanne och hoppas det blir bättre med allergichocken! <3

    Romiyana 2012-12-11 06:54:42
    Svara
  • Stackare! Stort krya på dig och hoppas det lägger sig så ni kommer hem 🙂

    Emelie 2012-12-11 03:15:15 http://34kvadrat.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!