Runyon.

Startade torsdagen med att hika i Runyon Canyon SÅ skönt att börja dagen med att röra på sig, jag mår verkligen bra av att få vara ute och svettas! Efter det tvingade jag med mig Simon till Brentwood för att äta min favoritsushi i hela världen typ. Har ni vägarna förbi Yen sushi i Brentwood så måste ni beställa deras baked salmon rolls, oh herregud säger jag bara! Simon tyckte det var värt att åka dit om vi säger så, han satt och visslade under tiden vi åt och sa ”Att vissla när man äter är det fan ett bra tecken, då är man nöjd!” Och det är så sant som det är sagt!

Hur sjukt är det inte att i början av Runyon så kan du ta vatten eller läsk och så lägger du ner pengar i ett litet fack där, snacka om att lita på folk.. =) I like! Vi snodde två vatten och gick. Närå, skämt å sido.. vi stoppade ner ett par dollar och traskade vidare!

// Started thursday with runyon canyon, love hiking there. So lovely! Love working out in the morning. After that i forced Simon to come with me to my fav sushi place in the world, they have the best baked salmon rolls ever!! Yum. Im glad he liked it, but there is no way he couldn’t!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej fina du!

    Tänkte kolla med dig vart du har inhandlat dina mjukisbyxor ? Och var det nyligen som du köpte dem? Skulle nämligen vilja köpa liknande då dem verkar vara i ett jättebra material.
    Kram kram

    Ida 2012-12-10 21:24:51
    Svara
  • Hej fina du!

    Måste bara fråga vart dina mjukisbyxor kommer ifrån? Och köpte du dem nyligen eller är de gamla?
    Kram

    Ida 2012-12-10 21:17:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!