Morning Walk

Alltså jag sov SÅ bra i natt. Herregud, minns knappt hur jag somnade så trött jag var! Vaknade dock upp pigg som bara den av att solen sken in i sovrummet. Jag och Mr tog en liten morgonpromenead till Trader Joe’s, det var verkligen ljummet när vi klev ut på Genesee Ave och det var så himla skönt att börja dagen med en promenad i solen. Vi handlade frukost på Trader som är min favoritbutik och gick tillbaka hem och åt frukost med Johanna. Trader Joe’s har nästan endast organiska saker, massa frukt och grönt, ett hav av goda ostar och ännu lite roligare vinhyllor (till och med wine-tasting hela dagarna) En så himla mysig start på dagen!

//  Had a really nice morning. Slept like a princess tonight and woke up because the sun was shining.. so lovely. Walked to Trader Joe’s to get breakfast, good start! Love trader joe’s btw.. best grocery store on earth.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Vilken stl har du i din tröja Sanne? Jag är 1,67 o funderar på o beställa just en sån tröja:) ha det bäst o längta inte hem till snö kaoset 😉

    Pamela 2012-12-06 08:57:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!