3/12

Vaknade av att solen sken in på rummet idag, dock runt halvsju så Simon klev upp och drog för, att få somna om är vardagslyx för oss sjusovare!

Vaknade upp runt tio, gick en vända här på The Strip, åt frukost på Wynn och shoppade en sväng. Vi har varit runt och flängt hela dagen och nu har vi äntligen kommit till hotellrummet, vi sitter och äter lite ceasarsallad och pita med hummus. Snart dags att duscha och göra oss i ordning på kvällens schema står middag på Tao, en drink på Chandellier och sedan ska vi spana in nattklubben Marquee på vårt hotell och sedan till XS för att se Steve Aoki göra sin grej! Vi har verkligen en toppendag och så är det vår dag också så vi passar på att fira lite extra =)

// Today we had brunch at Wynn.. love that place. Then we went shopping, now we are at the hotel.. just having food and chillin, preparing for tonight. We are having dinner at Tao and then we are gonna go to Marquee and XS to see Steve Aoki spin. We r having a great day so far.. and it’s actually our day today so we are celebrating a little extra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • det blev fel, tomas ska det va

    pappsen 2012-12-05 22:30:17
    Svara
  • sanne shoppar, simon bär!

    pappsen 2012-12-05 22:27:33
    Svara
  • Åh vad du ser ut att ha det bra Sanne. Vaknar varje morgon, kliver in på din blogg och det är uppdaterat, love it. Du är en riktig inspirationskälla och det tror jag att jag tänker nästan varje dag när jag loggar in och läser din blogg, eller ser dina nya bilder på instagram. Kom ihåg att de du gör är otroligt bra!

    Elin 2012-12-04 09:20:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!