THIS GIRL IS ON FIRE

Det här går ju sisådär, försökte först sortera upp min packning i en ”LA-packning” och en ”Kap Verde-packning” men det sprack ganska snabbt. Jag är för himla dålig på att packa. En resorb, lite nyhetsmorgon och bloggen är vad jag varvar packningen med.. Det här ska nog gå bra. Jag satsar på att få med mig allt sedan hur organiserat och snyggt det blir det är en helt annan sak.. =)

Gud vad det är mycket jag måste ha med mig? Och vad konstigt det känns att lämna lägenheten i en månad typ.. Känslor. Spännande känslor.

// Packing… wow. I suck.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne!
    Tänkte fråga om du, när du kommer hem från semestern, (du kanske inte vill/hinner innan) kan lägga upp ett inlägg med lite fina balklänningar till studentbalen? Det börjar ju bli sån sjuk stress kring det där, och jag har verkligen ingen aning om vart jag ska hitta min klänning… Gärna tips på bra lite ovanliga hemsidor och så också!

    Eller så kanske du har någon hemma i garderoben som du inte använder som man skulle kunna få köpa/hyra? Hehe… Du har ju så sjukt snygg stil! Inte allt för piffig, men ändå jäkligt snygg. Ungefär så tänker jag mig min balklänning också, inte för pampig ”prinsessa-aktig” men inte heller för enkel… Det är svårt det där, håller alla mina tummar för tips från dig!

    Ha en underbar semester annars! Kram

    Erika 2012-11-25 16:22:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!