Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONE BOY, THOUSAND FEELINGS.

Förstår inte hur jag tog mig igenom jobbdagen igår, var helt slut. Kom hem till en mysig lägenhet med tända ljus efter jobbet, hoppade i min pyamas (se bild) och burrade upp mig i soffan. Vi åt middag, godis och tittade på X-factor och Skavlan, SHM gästade Skavlan så det var ju kul att få en liten dos av dom denna helg när vi gjorde oss av med våra biljetter… Avis? Yes i am.

Nu börjar jag om 20 minuter så nu ska jag styra upp barret lite, jag kör en totalt sminkfri helg, känns väldigt ovant att stå på jobbet osminkad, känner mig naken men jag försöker vänja mig, huden mår bra av det!

Näe, gotta go. På kvällens schema står middag med vänner och sedan PACKA, packa & packa..

// Working all weekend. Have to run home after work, need to pack!!!!! we r leaving tom..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://tillman.blogg.se

    tobias skärberg 2012-11-24 17:10:32
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!