That's just me.

Jag gillar inte känslan av att jag vill fly från verkligheten. Jag gillar heller inte känslan av att mina veckor känns tråkiga vilket gör att jag längtar extremt mycket till helgerna eller kanske till någon resa jag har planerad. Jag vill vara fullt nöjd med livssituationen, jag vill vara så pass nöjd att jag vaknar upp och inte längtar extremt mycket till något. Veckorna ska vara lika roliga som helgerna och tvärtom. Jag brukar vara riktigt riktigt bra på detta och sällan längta mycket till saker, jag brukar vara så pass nöjd jämt att jag inte gillar vissa dagar. Jag tycker det är jätteviktigt!

Just nu är dock livssituationen lite rörig och jobbig och jag märker direkt hur jag börjar sväva iväg i tankarna, till någon annan plats, till våra resor och en massa annat. Det är det första tecknet på att jag inte är nöjd, INTE bra. Men jag får låta det vara såhär veckan ut, jag lägger känslorna på hyllan. På lördag kvalar killarna för andra gången, efter det kan jag och Simon börja reagera och även agera. Just nu får mitt liv stå lite på paus och OJ vad jag inte trivs med det. Jag vill leva livet till 100 % alltid.

Nu ska jag ta mig ett bad, bläddra i lite tidningar och försöka komma på andra tankar. Livet består av en massa olika epoker och just nu känns det som vi är i en mellanperiod men jag ska göra det bästa utav det. När en dörr stängs öppnas en annan. Jag tror det finns en mening med det mesta här i livet..

// I dont like the fact that when im bored and don’t like my life situation im starting to dream and think about other places, im starting to longing for the weekends and don’t really live for the day. Right now my life is kind of a mess but i believe everything happens for a reason.. I hope everything is gonna be alright soon. Very soon. On saturday my bf has his last game this year and after that we can start living and planning our life.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Har det på precis samme måde. Jeg skal rejse til Mexico og Costa Rica til Januar og føler bare at det er det eneste jeg glæder mig til. MEN, nu skal jeg bare nyde kulden, julen, stemningen, familien og venner inden jeg tager afsted så jeg må tage vare på tiden!
    Besøg gerne min blog!

    Rebecca 2012-11-14 13:36:19 http://rebeccalip.bloggersdelight.dk
    Svara
  • Känner igen mig så väl i vad du skriver, du satte verkligen ord på mina känslor. Just nu är jag inne i en period då jag är fruktansvärt trött på min livssituation, jag tycker inte längre att mitt jobb är roligt och varje morgon så längtar jag till nåt annat, nåt bättre och roligare.. Det är nog ett ganska tydligt tecken på att man inte är helt nöjd. Även fast det ibland kan vara väldigt svårt så tror jag att det viktigaste är att lyssna till sig själv!
    Tack för en bra och på många sätt inspirerande blogg! 🙂

    Millan 2012-11-13 22:33:32
    Svara
  • Du är verkligen en inspirerande tjej! Stor kram och lycka till allt!

    Hanneli 2012-11-13 21:19:10
    Svara
  • Åå Sanne, känner igen mig så.. Man är van att man alltid är positiv o leker genom vardagen. Men så kommer dom tillfällen som man bara vill spola förbi. Det ända råd jag vill och kan ge är att du ska ta hand om dig själv extra väl, varför inte skämma bort dig med en spa dag. Rensa tankarna så kommer allt bli bra bara du ger det tid. Kram!

    Lis 2012-11-13 21:16:47
    Svara
  • ska simon spela kvar i sundsvall om de skulle behöva gå ner en division eller vad händer då?

    emma 2012-11-13 17:54:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!