I don't know where im going but im on my way.

Mycket i huvudet just nu, det märktes ganska tydligt när jag just stressade ut genom dörren då Simon ropade ”Börjar du jobba tre?” Jaa svarade jag och tänkte smälla igen dörren ”Om en timme alltså?” ropade han. Det var bara kliva in igen och nu sitter jag och varvar ner i soffan medan kaffet håller på och blir klart. Det kan ju vara den bästa känslan, att faktiskt få sätta sig ner och koppla av mitt i all stress, jag var ju helt säker på att klockan var en timme mer. Pjuh.. Nu kommer jag komma 100 % redo till jobbet.

Det är en busy week. I morgon ska jag eventuellt jobba och sedan snabba mig med tåget till Stockholm, jag ska plåta för Feminint hela onsdagen och sedan ska jag tillbaka hit för jobb. Mitt i all den här stressen snurrar tankar om kvalmatcherna och så har jag självklart tusentals andra saker jag måste styra upp och ta itu med. Jag är bra på att ta på mig saker! Någon mer än jag som känner att det är måndag?

Let this week begin..

// Oh my, im stressed.. I was just leaving our house for work but Mr stopped me ”Do u start work at 3? Bcs it’s only 1.50?” Im so stressed i don’t even know what time it is.. Now im gonna relax bef work with a cup of coffee.. Mmm. This week is gonna be stressful, work work work and also a trip to Stockholm tom bcs im shooting for Feminint on wednesday. Well, let this week begin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!