Me & Him.

I fredags var jag och Mr och storhandlade, vi handlade middag inför kvällen, köpte lite olika viner och när vi kom hem slog vi oss ner i soffan tillsammans, bara vi och ingen stress. Vi konstaterade att det var första gången på våra 2 vi på en fredag hade storhandlat, kommit hem till en städad lägenhet och suttit förberedda med tända ljus och musik och väntat in våra gäster, vuxenpoäng! Vi har ju inga helger, vi har sällan middagsgäster på helgerna här hemma då vi (Mr) aldrig kan sova ut os.v. Dom flesta känner ju att helgerna är heliga då dom är lediga lördag, söndag och har ju oftast gäster då för att kunna ha lite extra kul i och med att man kan sova ut men så har vi aldrig riktigt kunnat planera.

Det var en sjukt härlig känsla och det kändes precis som när jag och Mr kommer hem till våra föräldrar i Eskilstuna, exakt samma stämning. Förberedelser, tända ljus, musik och middagsplanering och ingen stress inför morgondagen. Mys! Kvalitétstid när det är som bäst.

// On friday me and Mr prepared dinner together, we sat down in our apt on a friday night, just the two of us, no stress and waited for our dinner guests. Never happened before! Since we do not have free weekends we never plan something special together on a friday or saturday night since we can’t sleep in the morning after. Well it was a really special moment and we enjoyed every single bit of it!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!