Life goes on, that's a sure thing.

NU sitter vi i bilen på väg hem igen. Vi har haft en händelserik men väldigt trevlig och mysig helg ”hemma” i Eskilstuna. Jag har gått igenom en rätt tuff period senaste veckorna som jag antar kanske gått ut lite över bloggen men nu har saker och ting ordnat upp sig och i detta nu när vi sitter och pumpar musik i bilen så känns allt förvånansvärt bra. Jag avsatte verkligen denna helgen till endast familjen, jag har laddat upp med ny energi och känner mig verkligen glad inombords. What doesn’t kill you makes you stronger. Hoppas ni inte trodde att jag hade försvunnit för nu är jag tillbaka med all energi i världen! Nu laddar jag om för en ny vecka med nya utmaningar.

// Now me and Mr are on our way home. I’ve been thru a tough time lately but things seems to end up well. This weekend i’ve just been charging my batteries with my family so right now i feel really happy. What doesn’t kill you makes you stronger. I promise i wasn’t ”gone” forever, now im back with new energy and feel really excited for a new week with new challenges.

Me yesterday.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Nu vet jag inte om min kommentar kom fram. Stod att jag postade för fort men jag undrade bara vad mina gropar i pannan och hakan beror på, om du vet det? Kram!

    Malin 2012-10-14 19:36:40
    Svara
  • Hej Sanne! Vill bara säga att det varit tråkigt att du inte bloggat, äntligen är du igång igen! Sen undrar jag, groparna du har i hakan och pannan, vet du vad beror det på? Jag har själv likadant och har ingen aning om vad det är. Finns det någon kräm man kan använda tror du? Jag funderade på att köpa ärrkräm men tror inte riktigt det är ärr 🙁 Har du funderat på det? Du kanske inte ens förstår vad jag menar för något, men hoppas du har ett bra svar! Kramar!

    Malin 2012-10-14 19:34:32
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Hej! Nu är jag tillbaka=) jag vet faktiskt inte, har inte tänkt på det förrän du sa det- då såg jag det! Antar att det i pannan bara är en ojämnhet på ngt vis men i hakan har jag ju en grop. Vet inga mirakelkrämer eller liknande, stör mig inte på mina gropar heller så har inte försökt fått bort dom heller.. Kram kram

      sanne 2012-10-15 19:52:53
      Svara
  • Varifrån kommer den fina blåa tröjan? 🙂

    Sara 2012-10-14 14:29:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!