Right Now, Mini update.

SÅ trött, det var verkligen som om luften gick ur mig när jag lämnade studion idag. Man står ju och försöker se snygg ut i kameran i flera timmar, vrider vänder, posar, sträcker på sig (träningsvärken kommer garanterat att dyka upp i morgon) så sedan jag gick därifrån har jag slappnat av och släppt allt som har att göra med att se snygg ut, jag halvligger i soffan på ett café just nu.

 Ska träffa upp min vän Lin för en kaffe innan mitt tåg går tillbaka hem till mitt hjärta igen. Jag kommer att total däcka på tåget, jag halvsover ju för sjutton redan nu..

Förresten, idag sminkade jag och stylade mitt hår själv (med lite piff av Ida som äger Feminint) Vad tycker ni? Jag gillar att sminka mig själv, jag tycker man känner sitt ansikte allra bäst själv så med åren tycker jag att jag lärt mig framhäva ”rätt” delar i mitt ansikte. Gillar ni att sminka er själva eller föredrar ni att någon annan gör det? Jag gillar självklart bättre när någon annan gör det om det är något speciellt och jag inte ska ha en naturlig sminkning för något annat än en naturlig sminkning kan jag inte.. =) Än så länge.. Jag har lite planer..

// I did my hair and make up today. What do u think? Do u like it?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Kan su skriva ett inlägg om dina kosttillskott och hur det har funkat hittills med nattljusolja, zink och B5 vitaminer? Skulle va intressant att höra! 🙂

    Sofie 2012-10-10 09:27:51
    Svara
  • åh vad vacker första bilden!! 🙂

    sofin 2012-10-09 17:23:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!