Busy days

Oh herregud vad jag har varit dålig på att uppdatera men jag har jobbat heldagar och inte haft några luckor knappast alls. Jag måste styra upp så jag kan mobilblogga! Både visningarna och plåtningen gick jättebra och jag kan inte vänta till att få blogga och visa er allt. Jag har haft underbara dagar i Stockholm med jobb och vänner och hoppas ni kan förlåta mig för att jag varit så kass med bloggen.

However, jag har en massa bilder och kul att visa er men eftersom jag måste springa till tåget nu snart så får ni en sneak peek på gårdagens plåtning för feminint. Det var lika roligt som senaste gången jag plåtades, mer bilder och annat kul kommer senare ikväll.

// Oh im so sorry i haven’t posted anything in a while. I’ve been so busy working but now im back and i can’t wait to show u everything. The fashion show and the shoot went really well and i have had amazing days in Stockholm with friends and work.

However, i need to run now, got a train to catch so ill see you later. Xo

(Bilden är lite suddig och konstig men jag har tagit kortet på en dator)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!