Face.

Den senaste syrebehandlingen jag gjorde var den bästa hittills, min hy tog verkligen åt sig och jag ser jättestor skillnad. Huden ser mycket mer levande och spänstig ut efter den senaste behandlingen. Och att jag färgade fransarna och bryna är jag såå glad över. Det blir verkligen stor skillnad på att få det fixat på salong mot att göra det hemma. 

Jag säger det, får du en extra slant över och känner för att fräscha till ansiktet, gå till en salong och få fransarna och bryna plockade och färgade. Man känner sig såå mycket fräschare utan smink efter det. Just nu kör jag på att lägga lite fet lotion på fransarna så ser det nästan ut som om jag bär mascara. Perfekt! Och verkligen ett alternativ innan sommaren eller innan en solsemester. På bilden nedan är jag helt osminkad och tjejerna på salongen har verkligen gjort sitt jobb, jag såg ju rätt fräsch ut innan jag gick in i duschen idag =) Det händer inte varje dag!!

Bilden är självklart oretuscherad.

// My skin feels so great after my latest treatment at Spa City Break and im so happy they colored my eyelashes and eyebrows, feel so fresh without any make up. Beauty trick!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vad hände med att du skulle lägga upp minst 3 inlägg av dagen? Och träningsinlägget du skulle lagt upp för några veckor sen? Du levererade bättre innan 🙂

    Mia 2012-08-09 15:36:24
    Svara
  • Hur får du så långa och böjda ögonfransar? Är det gjort på salong eller böjer du hemma? 🙂

    E 2012-08-09 15:04:46
    Svara
    • Svar på Es kommentar.

      Det är mina fransar, äger ingen fransböjare utan har böjda naturligt =) kramkram

      sanne 2012-08-09 15:21:18
      Svara
  • Hej Sanne! Jag undrar vad priset ligger på för en syrabehandling och färgning av Frans och bryn på spa city break? 🙂 kram!

    Caroline 2012-08-09 13:43:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!