Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE.

Nu har alla våra gäster åkt tillbaka till Stockholm och det ekar tomt här. Vi har haft såå roligt och jag är så glad över att dom alla var här och hälsa på oss i vårt nya hem! <3

Jag skulle vilja sammanfatta helgen med en massa skratt, kärlek, sol, skratt (både med och åt varandra!), tjejsnack, cider, balkongen, bamsefrukost, nattmat, DANS, fotbollsmatch, fira, Sean Paul, Donken, 65 kronors pizza, svett, rosé, UR-språket, fullt hus och härj. En toppenhelg och jag längtar redan tills vi alla är samlade igen!

See you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Sanne! Jag är en flitig läsare av din blogg och upptäckte nu när jag kom hem från torrevieja att du också var där?! Har inte haft internet där o kunnat följa bloggen men det va lite kul o läsa att du också varit på köpcentrumet där vi va 🙂 hade nog inte vågat hälsa om jag hade sett dig men det hade vart kul 😉 väntar ivrigt på bilder från lägenheten, vi flyttar nu i helgen o behöver inspiration!! Kram

  Liv 2012-07-09 21:49:28
  Svara
  • Svar på Livs kommentar.

   jaa=) vad synd att vi inte träffades, du hade nog vågat om du hade sett mig.. jag ser inte så farlig ut.. och jag ÄR inte så farlig heller haha =) kanske ses en annan gång! kram

   sanne 2012-07-10 11:54:08
   Svara
 • Hej Sanne! Jag är en flitig läsare av din blogg och upptäckte nu när jag kom hem från torrevieja att du också var där?! Har inte haft internet där o kunnat följa bloggen men det va lite kul o läsa att du också varit på köpcentrumet där vi va 🙂 hade nog inte vågat hälsa om jag hade sett dig men det hade vart kul 😉 väntar ivrigt på bilder från lägenheten, vi flyttar nu i helgen o behöver inspiration!! Kram

  Liv 2012-07-09 21:48:48
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind